Termeni și Condiții

Prin accesarea și/sau comandarea produselor de pe site-ul nostru Nanoxyn.ro, vă obligați să respectați și să acceptați termenii și condițiile prezentate mai jos. Nanoxyn.ro își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-ului (efectuând schimbări ai termenilor și condițiilor, politicii de confidențialitate etc.) fără a notifica în prealabil uilizatorii.Pentru a evita posibilele incidente, vă recomandăm să citiți și să luați la cunoștință periodic această secțiune a termenilor și condițiilor. Atenție! Informațiile furnizate de acest site nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist.

 

CONDIȚII DE ACCES ȘI DE UTILIZARE

Accesarea si vizualizarea site-ului nostru nu implica o limita de varsta. Va recomandam ca, pentru a evita neplacerile, sa cititi cu atentie descrierile produselor inainte de a plasa o comanda. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea atentionarilor cu privire la varsta.Produsele noastre se adreseaza doar persoanelor cu varsta minima de 18 ani!Utilizarea acestui site implica si acceptarea termenilor si conditiilor.

 

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul prezentat pe Nanoxyn.ro este protejat conform legii, fiind proprietatea noastră. Utilizatorii nu au dreptul de a efectua modificări pe site (împotriva intereselor noastre) fără un acord în scris în prealabil de la firma noastră. Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.

PREȚURI

Prețurile produselor sunt în lei și conțin TVA, existând posibilitatea să conțină eventuale erori de redactare. Nanoxyn.ro își rezervă dreptul de a efectua modificări asupra prețurilor, fără o notificare în prealabil a utilizatorilor.

LIVRAREA

Comenzile plasate sunt livrate în functie de disponibilitatea produselor în stoc. (Firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta comenzi.) Prețurilor pot fi modificate fără vreo notificare prealabilă. În cazul în care întâlniți probleme la ridicarea coletelor, recomandăm sesizarea în aceeași zi.

PLATA

Nanoxyn.ro livrează comenzi cu plata ramburs indiferent de zona țării. Costul de transport este suportat integral de către firma noastră.

DREPTUL DE PROPRIETATE

Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre până în momentul achitării integrale ale acestora.

COLETE NERIDICATE

În cazul coletelor trimise și neridicate in timp util (5-15 zile), acestea vor fi returnate automat. Chiar și în această situație, clientului îi revine obligația de a plăti factura. Pentru a retrimite un colet, firma noastră își rezervă dreptul de a cere un avans clienților. Fiecare utilizator ce comandă, va fi avizat telefonic și/sau prin intermediul unui email de data când a fost plasat coletul la poștă. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a nu accepta plângerile legate de lipsa avizării.

DAUNE ÎN TIMPUL TRANSPORTULUI

Daca sesizați daune ale produsului din cauza transportului, clientul are obligația de a anunța firma, cu scopul de a soluționa problema.

POLITICA DE RETURNARE

Produsele comandate pot fi returnate doar în cazul în care produsul prezintă deteriorări sau nu corespunde cu comanda inițială. Firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul în cazul în care produsul a fost desigilat, i-a fost ruptă eticheta sau a fost deteriorat.

POLITICA DE PROTEJARE A INFORMAȚIILOR

Firma noastră deține o politică asupra respectării confidențialității datelor (GDPR) care se poate vedea aici . Așadar, ne luăm angajamentul de a nu furniza datele personale către terți pentru a fi utilizate în alte scopuri în afară de cel al efectuării comenzii. De asemenea, ne angajăm să nu furnizăm adresa Dvs. de e-mail altor entități pentru a nu încuraja spam-ul.

MODIFICĂRI ALE SERVICIILOR

Firma noastră poate modifica conținutul site-ului sau poate întrerupe serviciile și informațiile puse la dispoziție. De asemenea, și în acest caz, ne rezervăm dreptul de a nu notifica în prealabil utilizatorii.

ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Utilizând acest site, ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că:

  • utilizarea informațiilor și a serviciilor se face pe propria răspundere
  • nanoxyn.ro este scutit de orice răspundere exprimată direct sau indirect la garanțiile indirecte de vânzare

ÎNȘTIINȚARE

Nanoxyn.ro poate înștiința utilizatorii prin intermediul e-mailului. Notificările vor privi eventualele schimbări în Termeni și Condiții sau alte chestiuni generale.

FRAUDĂ

Încercarea modificării conținutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativa de fraudă și va duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracțiunii.

LITIGII

Litigiile apărute intre Societate si Clienți pot fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată. Luănd la cunoștință și acceptând acești Termeni și Condiții, clientul și le asumă în totalitate.

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin