Super-antioxidantul care iti creste IMUNITATEA

super-antioxidant

Sistemul imunitar este responsabil pentru protecția împotriva infecției cu agenți patogeni, cum ar fi virusurile, bacteriile și paraziții protozoici.

In perioada in care organismul nostru  este expus constant agentilor patogeni care pot transmite boli infectioase, acest scut natural de protectie trebuie intarit printr-o  dieta zilnica care include micronutrientii esentiali functionarii  sistemul imunitar.

Tu cum iti intaresti IMUNITATEA?

Deoarece coronavirusul (COVID-19) a afectat comunitățile din întreaga lume, mulți oameni s-au întrebat care sunt pașii pe care îi pot face pentru a rămâne sănătosi.

In contextul discutiilor pe tema crizei provocata de virusul COVID -19, intr-un articol recent publicat pe blogul pcrm.org si intitulat “Alimente pentru a stimula sistemul imunitar” se arata ca in aceasta perioada o dieta bogata in vitamine, minerale si antioxidanti ar fi factorul esential (alaturi de masurile preventive si de igiena) in lupta cu acest dusman.

nanoxyn

Din pacate nu avem posibilitati de a consuma zilnic alimente bogate in nutrientii atat de necesari sustinerii scutului imunitar, dar avem la indemana suplimentele alimentare antioxidante.

Studiile clinice recente au descoperit că suplimentarea cu antioxidanți poate îmbunătăți semnificativ raspunsurile imune ale organismului nostru.

Dar care sunt cele mai eficiente suplimente antioxidante?

Atat in cazul alimentelor bogate in antioxidanti cat si in cazul suplimentelor antioxidante, eficienta este data de PUTEREA ANTIOXIDANTA.

Scala ORAC indica puterea sau capacitatea antioxidanta.

Conform https://askthescientists.com/qa/what-is-orac capacitatea de absorbție radicală a oxigenului (ORAC) este o analiză de laborator care oferă o măsură globală a activității antioxidante a unui aliment.  Testul funcționează prin provocarea unui produs alimentar cu un agent oxidant și apoi măsurând capacitatea totală a acelui aliment de a rezista la oxidare.  Cu cât scorul ORAC este mai mare, cu atât este mai mare capacitatea antioxidantă a alimentelor.

Testele ORAC sunt adesea folosite pentru a compara activitățile antioxidante ale diferitelor alimente (fructe, legume, sucuri, vinuri etc.).

Diverse alimente au fost testate folosind această metodă, cu anumite mirodenii, fructe de pădure și leguminoase, evaluate foarte mult în tabele extinse, odată publicate de Departamentul Agriculturii al Statelor Unite.

De ce este considerat Nanoxyn Alpha™ un super-antioxidant?

super-antioxidant

Mai intai datorita capacitatii antioxidante ridicate. Formula avansata Nanoxyn Alpha™ are un scor de 6000 unitati ORAC/tableta, cantitatea optima zilnica de antioxidanti, ceea ce il diferentiaza de alte suplimente alimentare de pe piata.

Vezi: https://nanoxyn.ro/teste-orac-capacitate-antioxidativa-scor-orac-6000/
https://nanoxyn.ro/studii-clinice-si-teste-cu-nanoxyn-alpha/
https://nanoxyn.ro/teste-nanosof/

  • Componentele antioxidante naturale numite fenoli care includ: resveratrol, acizi fenolici, antocianine si flavonoide

super-antioxidantsi

  • Componenta bioactiva din frunzele de maslin, oleuropeina, antibacteriala si cu o activitate imunomodulatoare

nanoxynconfera acestui supliment antioxidant puterea exceptionala de  combatere a radicalilor liberi care ne ataca organismul in fiecare secunda. In cazul virusurilor sau a bolilor virale, fiecare pas poate include bombardamente ale radicalilor liberi la nivel celular.

Nanomaterialul patentat nanoSOF™ conține 83.88% Oxigen, de aceea Nanoxyn Alpha™ poate sustine integritatea celulei prin aportul maxim de Oxigen la nivel celular.

Ingredientele acestei armuri antioxidante revolutionare sunt 100% naturale iar structura sa este 100% nanotehnologie.

Brevetata si premiata la Salonul Medicinei 2010, Formula Avansata Nanoxyn Alpha 6000 ORAC este acum aliatul tau de nadejde in lupta contra agentilor patogeni care iti pot invada organismul.

Si tu ai nevoie de un organism mai puternic!

Formula Avansata  Nanoxyn Alpha™ 6000 ORAC: https://nanoxyn.ro/

Multa sanatate,

nanoxyn

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin