Secretul unei vieți sănătoase

Care este secretul pentru o viaţă lungă şi sănătoasă? Nanotehnologie?

În următoarele minute vei afla despre:

  • Un supliment alimentar revolutionar creat pe principiile nanotehnologiei
  • Contribuţia esenţială a unei echipe de cercetători din România
  • O minusculă moleculă care a uluit lumea ştiinţifică
secretul unei vieti sanatoase

Dar, inainte sa iti dezvalui lucruri uimitoare, trebuie să te întreb:

De ce crezi că organismul nostru începe să slăbească în timp, determinând apariția efectelor îmbătrânirii? Care este PROBLEMA?

Raspunsul este acesta: toxinele, radicalii liberi, poluarea, mâncarea procesată, fumatul… şi lista continuă!

Acestea ne ucid incet, incet…

secretul unei vieti sanatoase

Pentru a intelege mai bine ceea ce urmeaza sa afli, accepta provocarea de a raspunde la aceste intrebari, pe care, probabil, nu ti le-a mai pus nimeni pana acum:

Dacă nu ai ştii cati ani ai in buletin, ai putea spune care este varsta ta biologica?

Ai putea ghici daca eşti mai bătrân sau mai tanar decât eşti cu adevărat?

Ceea ce urmează să iti dezvălui NU este Science Fiction! NU este o fantezie!

Şi, cu siguranţă, NU este ceva dintr-un viitor îndepărtat.

Este vorba despre NANOTEHNOLOGIE si o aplicatie a ei in domeniul suplimentelor alimentare!

NANOTEHNOLOGIA reprezinta o noua etapa in inovarea din medicina si sanatate. Este demult aici, este prezenta in viata noastra. Are in fata un viitor stralucit iar oamenii de stiinta fac progrese in mod constant.

In urmatorii 20 de ani, nanotehnologia va atinge viata oricarei persoane de pe planeta, beneficiile potentiale fiind enorme.

Nanomaterialele

Au intrat pe piata inca din 2005, iar expunerea consumatorilor la nanoparticule in produsele de zi cu zi este intr-o crestere continua de atunci (lotiuni hidratante pentru piele, vopsea de par, pasta de dinti etc.), nanotehnologia fiind considerata stiinta viitorului si un domeniu intr-o puternica ascensiune.

Nanoxyn Alpha™ este o aplicatie a nanotehnologiei, o formula noua de suplimente alimentare bazata pe carbunii vegetali nanometrici recent descoperiti.
4-flacoane-800-nobg

Tineretea fara batranete, sanatatea si frumusetea

Cheltuim poate averi in cautarea remediilor chiar si temporare, luptam in diverse feluri impotriva pielii ridate, a oboselii constante, a stresului si a bolilor cronice.

Dar oare cati dintre noi am auzit de nanotehnologie?

Nanotehnologia se pare ca este raspunsul pentru o multitudine probleme de sanatate, o unealta puternica pentru cercetatori, oameni de stiinta, medici si nutritionisti preocupati de secretele longevitatii si anti-imbatranirii.

Dar cum lucreaza Nanoxyn Alpha™, aceasta inventie bazata pe nanotehnologie, ca sa ne mentina corpul sanatos si tanar?

4
5
1-flacon-800

Mai jos vei afla mai mult despre antioxidantul inovator de ale carei beneficiianti-îmbătrânire te poti bucura si tu.

Acest supliment alimentar inedit menţine un flux sangvin bun, amplifică energia şi vitalitatea, conservă radianţa şi textura pieliisi mult mai mult!

 

Povestea antioxidantului revolutionar Nanoxyn Alpha™ incepe in laboratorul unui remarcabil profesor, doctor si cercetator roman, Ioan Stamatin.

 

Cu studii vaste în domeniul nanotehnologiei, profesorul Ioan Stamatin este considerat unul dintre experţii de top din lume în domeniul nanomaterialelor.

stamatin
8

Dr. Stamatin este una dintre personalităţile cele mai apreciate din lume în domeniul nanotehnologiei.

Dr. Stamatin este cercetător şi profesor universitar în cadrul Universităţii Bucureşti, conduce Institutul de Cercetare 3Nano-SAE şi deţine titluri științifice care includ B.S.E. în Fizică, M.S.E. în Fizică Polimerică şi Chimie, plus un doctorat în Fizica Materialelor Solide.

Datorită expertizei sale multidisciplinare şi a anilor de experienţă profesională, Dr. Stamatin s-a făcut remarcat în toată lumea prin descoperirile sale ştiinţifice.

Iar acestea i-au adus recunoaştere internaţională:

  • 2010 – Award from the European Commission for Master School in Renewable & Alternative Energy Sources; Profesor invitat: Universitatea Newcastle upon Tyne; Profesor invitat: Universitea Leeds; Profesor invitat: Universitatea Colorado State

nanotehnologia

Nanotehnologia este germinata de rezultatele stiintelor intermediare multidisciplinare din secolul XX si a noilor instrumente de investigare la scala nanometrica a materiei. Ea a generat ulterior si o larga intermixare a stiintelor de altadata considerate fundamentale si a propulsat noi domenii de cercetare de neimaginat cu cateva decenii in urma.

Nanotehnologia este un domeniu multidisciplinar care aduce marile realizari stiintifice din Fizica, Chimie, Biologie, Matematica si Stiinta materialelor spre aplicarea lor la a construi cu atomi si molecule materiale la scala nanometrica cu inteligenta artificiala, structuri biocompatibile, surse de energie neconventionale, nanoroboti pentru medicina, cipuri cu densitate mare a componentelor si biomaterialelor auto-replicabile etc.”, spunea profesorul Stamatin in lucrarea sa, ’’ Elemente de nanotehnologie’’.

Dupa cum spun specialistii, nanotehnologia are menirea de a ne schimba viata.

Nanoxyn Alpha™, o aplicatie a stiintei nanomaterialelor, avand la baza ingredientul nanoSOF™ poate să incetineasca aparitia semnelor şi simptomelor îmbătrânirii, dar şi în acelaşi timp să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.

 

Rezultat al activitatii de cercetare a profesorului Stamatin, Nanoxyn Alpha™ a dus, printre altele, la rezolvarea problemei numărul 1 a suplimentelor alimentare, absorbția, prin dezvoltarea unui compus unic: 

 

nanoSOF™​

Ce face nanoSOF™​?

Atrage, captează şi neutralizează cantităţi importante de radicali liberi de Oxigen în corpul uman.

Această capacitate a sa reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, transportă cantitatea necesară de Oxigen fiecărei celule.

Este un BIO-cărbune nanometric, obţinut exclusiv prin procesarea termală a sâmburilor de măslin, fără adăugarea vreunui solvent, un proces unic în lume.

NanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. Principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali care provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. 

Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând astfel nutrienţi direct la nivel celular.

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită. Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.

De fapt, cauza reală din spatele problemelor tale de sănătate sunt radicalii liberi.

Nanoxyn Alpha™ este suplimentul alimentar antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi.

Este considerat sursa numărul 1 de suplimente alimentare care chiar funcţionează.

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin