Proprietățile Superioare ale Nanosof ™

Ce este Nanosof?

Nanosof ™ este un Bio-cărbune nanometric cu un conținut mare de oxigen si capacitate de absorbție mare a radicalilor liberi cat si putere de furnizare de oxigen nativ.
Primele studii și investigații asupra proprietăților acestor nanomateriale au început înainte de 2010. Cu sprijinul dr. Ioan Stamatin, de la Universitatea din București, s-au efectuat primele investigări asupra capacității de captare a radicalilor liberi ( testul ORAC), constatându-se proprietăți net superioare ale biocarbunelui nanoSOF™ prin raportare la alți antioxidanți.

Menținerea unei stări de tinerețe la orice vârstă

Multiple analize si observații experimentale au condus la elaborarea unor combinații cu extracte naturale și NanoSOF™ care conlucrează sinergic, ducand, în consecință, la o creștere a capacității de reducere a radicalior liberi, a stresului oxidativ sau a elementelor de bază în menținerea unei stări de sănătate precum performantă, reducerea oboselii.

 

Cantitate uriașă de oxigen

NanoSOF ™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. De altfel, principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând nutrienţi direct la nivel celular.

 

Performanțe sporite cu NanoSOF ™

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită.

Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine

 

Nanoxyn Alpha™ vă ajută să puneți sfârşit semnelor şi simptomelor îmbătrânirii şi, în acelaşi timp, să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată

Capacitatea sa de a reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, să ajute la furnizarea si suplimentarea unor cantități de Oxigen necesar fiecărei celule il distinge ca un supliment alimentar de excepție.

nanosof
Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin