Bun Venit in Grupul de Sănătate și Frumusețe Nanoxyn Alpha

Urmează să îți prezentăm …..

Dar, mai întâi pune-ți următoarea întrebare:

Iti prezentam o descoperire revoluţionară pe care Universitatea Harvard o proclamă „cea mai fenomenală descoperire de la antibiotice până acum„…

Mayo Clinic o numeşte, „cel mai bun lucru pentru oameni de la pâinea feliată până acum„…

…Şi multe alte Universităţi Prestigioase şi Jurnale Academice dezvăluie nenumărate feluri în care acest nutrient de reper poate ajuta în o multitudine de probleme, cum ar fi nivelul zahărului în sânge… ale sănătății inimii şi a sistemului circulator… şi să promoveze celulele tinere si sănătoase în fiecare organ din corpul tău!

Deoarece descoperirea acestei minuscule molecule le dă cercetătorilor în anti-îmbătrânire și longevitate o unealtă puternică care ajută la…

Să facem cunoștință cu un ingredient remarcabil:

În aceasta scurtă, dar amplă prezentare, vei afla cum exact cercetarea aparţinând unei echipe de oameni de ştiinţă români poate să încetinească apariţia semnelor şi simptomelor îmbătrânirii, dar în acelaşi timp să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.

Munca lor asiduă a dus printre altele la o rezolvare a problemei numărul 1 a suplimentelor alimentare – absorbția, prin dezvoltarea unui compus unic:

O structură din nanocarbon revoluţionară, nanoSOF™ imită prin forma sa poroasă aspectul unei spume.

Atrage, captează şi neutralizează cantităţi importante de radicali liberi de Oxigen în corpul uman.

Această capacitate a sa reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, transportă cantitatea necesară de Oxigen fiecărei celule.

Este un BIO-cărbune nanometric, obţinut exclusiv prin procesarea termală a sâmburilor de măslin, fără adăugarea vreunui solvent, un proces unic în lume.

nanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. Principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali care provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând astfel nutrienţi direct la nivel celular.

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită. Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.

Cum au descoperit oamenii de știinţă nutrientul uimitor din această formulă cu adevărat inovatoare…

La sfârşitul anilor 1980, cercetătorii de la University of California din campusurile Irvine şi San Francisco şi de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au realizat o serie de descoperiri.


Cercetările lor au relevat că există un set specifc de gene în organismele animalelor de laborator care protejau celulele din a se deteriora… din a fi afectate de acțiunea radicalilor liberi, dar le și protejau de la a se auto-distruge după faza reproductivă.


Oamenii de ştiinţă au fost uimiţi să constate faptul că o singură genă putea practic să altereze rata îmbătrânirii.

Aceasta a fost numită…    Gena „Supravieţuirii”

Mai târziu, această genă a fost denumită „SIR2” sau „Sirtuin” – pe scurt pentru „Silent Information Regulator 2 proteins

Ca şi un întrerupător – SIR2 „pornesc” şi „opresc” acţiuni specifice ale genelor, după cum este nevoie. Da – ele ajută la reglarea întregului proces metabolic!

Oamenii de ştiinţă au descoperit apoi că poţi activa genele SIR2 atunci când îţi restricţionezi sever aportul caloric. Din cercetările lor, au realizat că hrănind şoarecii de laborator cu un regim alimentar echilibrat, dar cu puţine calorii, LE-A CRESCUT DURATA DE VIAŢĂ dramatic!

De asemenea, aceștia au observat cum genele SIR2 se activează puternic sub condiţii de stres sever – cum ar fi restricţii calorice notabile.


Studiile următoare au arătat că efectul uimitor al genelor SIR2 nu era limitat doar la şoareci.


Restricţia calorică producea rezultate similare în organisme mono-celulare… plante… şi chiar mamifere!


Acum – sunt sigur că vei fi de acord cu mine că a te înfometa pentru a trăi mai mult nu este prea atractiv! Cercetătorii erau blocaţi şi nu puteau depăşi acest obstacol major.

20 de ani mai târziu…

O echipă de cercetători conduşi de Dr. David Sinclair de la Harvard University, a descoperit un antioxidant puternic – care se află în mod natural în coaja strugurilor roşii – ce poate cu adevărat să activeze „gena supravieţurii” – fără restricţie calorică!

Aceştia tocmai descopereau un lucru important pentru noi! De fapt…

…Într-o știre de ultimă oră adresată colegilor şi presei – Dr. Sinclair a dezvăluit: „Am găsit un factor care să mențină celulele în viață şi care să încetinească procesul de îmbătrânire în sine.”

Numele acestui nutrient antioxidant uimitor?

Resveratrol!

Resveratrolul activează „gena supravieţuirii”, o pune în mișcare – şi, mai mult decât atât, oamenii de ştiinţa au descoperit că resveratrolul „activează” genele SIR2 pentru a ajuta la:

  • Promovarea unei activităţi celulare sănătoase!
  • Prelungirea vieţii celulare!
  • Metabolizarea glucozei şi încurajarea echilibrului insulinei în celule!
  • Menţinerea unui nivel de colesterol sănătos!

Dar asta nu este tot…

Resveratrolul de asemenea „opreşte” genele „rele” care:

 • Produc colesterol LDL (nociv)!
 • Interferează cu diviziunea celulelor sănătoase – şi reduc viaţa celulelor sănătoase!
 • Promovează inflamaţii periculoase!
 • Supraproduc insulină!
 • Perturbă eliminarea celulelor deteriorate!

Stiri Media despre Resveratrol:

…Barbara Walters de la ABC News a raportat că datorită resveratrolului – „A trăi peste 100 de ani chiar ar putea fi posibil”…

…CBS News a afirmat că: „Este posibil ca, în curând, să administrăm o capsulă care ar putea să ne ofere o decadă sau două de viață sănătoasă în plus”…

…Iar Newsweek a exclamat, „Îmbătrânirea, aşa cum o ştim, ar putea fi evitată!”

„Transformă şoarecii graşi în varianta rozătoare a Campionului Olimpic Michael Phelps!”

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard au ajuns în titlurile publicaţiilor de domeniu cu descoperirea facută! Au reușit să împiedice şoarecii de laborator suprahrăniţi de la procesul de îngrăşare! I-au transformat în „Atleţi Olimpici de Maraton”… Le-a crescut energia, forţa şi rezistenţa… şi le-a încetinit procesul de îmbătrânire – doar administrându-le resveratrol!

UCLA School of Medicine „Ajută la promovarea morţii celulare în celule deteriorate!”

International Journal on Tissue Reactions „Resveratrolul ar putea inhiba coagularea anormală a sângelui cu 78.5%!”

„Cercetătorii au descoperit că resveratrolul a fost capabil să scadă agregarea trombocitelor pentru a reduce cheagurile de sânge cu 50.3%. Dar când cercetătorii au adăugat resveratrol la vinul roşu, abilitatea de a bloca coagularea sangvină anormală a crescut la un incredibil procent de 78.5%!

Aceste rezultate sugerează că activitatea anti-agregare a resveratrolului este legată de concentraţia sa în vin.”

Ai mai auzit cumva următorul lucru?

„Corpul tău NU absoarbe vitaminele extra…
tot ce obţii din a lua vitamine este urină scumpă!”

Şi ştii ceva? În majoritatea cazurilor…    Este Absolut Corect!


Dar, din fericire, îți facem cunoscută inovaţia în nanotehnologie care creşte absorbţia nutrienţilor pentru toate suplimentele tale…


Asta înseamnă că NU îţi vei mai arunca banii munciţi cu greu pe suplimente care promit totul, dar care, în final, dezamăgesc prin rezultatele oferite…


ÎN SFÂRŞIT, începi să vezi REZULTATE REALE cu suplimentele în care ai încredere şi pe care le cumperi regulat…

Având la bază cercetarea ştiinţifică care susținea afirmaţiile referitoare la procesul de anti-îmbătrânire – nu a fost de mirare faptul că gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline a cumpărat firma de cercetare a resveratrolului a lui Dr. Sinclair pentru suma de 1 miliard de dolari.

Par o grămadă de bani, nu?

DELOC!

Această sumă nu reprezintă mai nimic, având în vedere că acest colos farmaceutic poate să câştige MILIARDE de dolari odată ce definitivează procesul de a transforma resveratrolul intr-un medicament scump – şi vor reuşi – în decursul vieţii noastre!

Dar de ce să aştepţi încă cinci… şapte… zece ani sau mai mult, când poţi avea beneficiile resveratrolului chiar acum – şi fără efectele secundare care vor veni cu siguranţă, ca la orice medicament cu prescripţie?

Eşti pregătit pentru mai multe veşti incredibile?

 

Din cele 180 mg de Extract de struguri, resveratrolul nu este decât 1 dintre cei 4 antioxidanţi pe care îi conține formula noastră avansată. Celelalte 3 componente antioxidante, numite fenoli, includ acid fenolic, antocianine, şi flavonoide.


Înainte de a vă explica cum celelalte ingrediente de top din formula noastră vă vor îmbunătăţi dramatic viaţa şi sănătatea… Nu vreau să mai aştepţi o secundă înainte de a afla despre ce vorbesc mai exact…


Trebuie să îți prezint Nanoxyn Alpha – o formulă antioxidantă superioară şi avansată, exclusiv de la Nanosof Health! Unicul supliment alimentar care conţine şi eliberează oxigen la nivel celular.


Nanoxyn Alpha este o formulă revoluţionară care foloseşte beneficiile nanotehnologiei pentru efectul antioxidant suprem.

Sistemul de absorbție bazat pe NANOTEHNOLOGIE despre care vei învăţa mai multe acum, facilitează transportul ingredientelor esenţiale la nivel celular, ceea ce amplifică puternic absorbţia nutrienţilor şi antioxidanţilor.

Ce spun Cercetatorii nostri despre Nanoxyn Alpha:

Dr. TEODORESCU DANIELA, Dr. Ing. în Inginerie chimică, Consilier în Proprietate Industrială, Expert tehnic judiciar Cauciuc mase plastice, Chimie, Chimia și ingineria substanțelor organice, Petrochimie și Carbochimie

Fullerenele sunt o formă alotropă a carbonului, molecule și clustere în același timp, cu dimensiuni de ordinul a câțiva nanometri. Ca formă alotropă superioară acestora este diamantul. Celelalte forme alotrope ale carbonului sunt grafenele, grafitul și cărbunele.

O formă de origine naturală organică de fullerene a fost obținută în România, la firma Acidor Invest SRL, în anul 2008, printr-un proces tehnologic original prin care s-a realizat Cărbune Nanometric Vegetal (denumit NanoSOF)  extras din sâmburi uscați de măsline sub formă de pulbere.

Această moleculă inteligentă este compatibilă cu organismul uman și animal și are o capacitate anti-oxidativă totală de 6000 (CAT). Această moleculă are o structură împachetată, după modelul foilor de ceapă, și un conținut de 83,3 % oxigen. Pulberea NanoSOF este de origine 100%.

Pulberea de NanoSOF este captată de celule și purtată în organism, neutralizând radicalii liberi la contactul cu aceștia, blocând crearea în lanț de noi radicali liberi, și se blochează astfel apariția deficitului energetic în celule. Blocând dezvoltarea deficitului energetic la nivel celular, defavorizează și previne astfel apariția semnelor incipiente de boală. Celulele își reiau starea normală de funcționare și funcționalitate în organism.

Vezi Aici intreaga declaratie a Dr. Ing Teodorescu Daniela

Bogdan Amuzescu, MD, PhD, Assoc. prof.
Departamentul Biofizica si Fiziologie, Facultatea de Biologie, Universitatea din București

Nanosof ™ este un compus fullerene oxigenat obținut prin metode originale, care dispune de proprietăți de eliminare a radicalilor liberi remarcabile. Am demonstrat efecte protectoare puternice asupra viabilității celulare a suspensiei Nanosof ™ în mediul de cultură pentru diferite modele in vitro de citotoxicitate declanșate de expunerea la peroxid de hidrogen exogen a mai multor linii de celule / preparate (celule endoteliale, microglia, HEK293, cardiomiocite Cor.4U®) sau supraîncărcării cu calciu declanșată prin aplicarea capsaicinei la celule HEK293 care exprimă stabil receptorul vaniloid canale TRPV1 de ioni. Suspensie Nanosof ™ a limitat, de asemenea, aritmii de reperfuzie într-un model in vitro de ischemie cardiacă globală folosind inimi izolate de la șobolan perfuzate cu un aparat Langendorff, crescând posibilitatea de aplicatii clinice in timpul coronarian baloon angioplastie / stenting. Un alt interesant studiu in vivo cuprins administrarea zilnică orală de Nanoxyn alfa ™ la C57BL / 6 șoareci inoculați cu linia de celule de melanom malign B16; șoarecii tratați prezentat tumori mai mici, cu mai puțin de invazie locală și lipsa totală a metastazelor, comparativ cu grupul de control, așa cum atestă un histopathologist cu experiență, la o examinare aprofundată a slide-uri de microscopie de la mai multe organe. Cu toate acestea, pentru utilizarea clinică la pacienții cu tumori maligne ale Nanoxyn alfa ™, trebuie luat un supliment alimentar, de îngrijire a FDA-aprobat și calendarul corespunzătoare ar trebui să fie aplicate pentru a evita interferența cu terapia citostatică medicament care acționează prin stimularea producției de radicali liberi .

Inovaţia nu a fost trecută cu vederea nici de Televiziunea Română.

Transportul unei cantităţi mari de Oxigen la nivel celular contribuie la o funcţionare mai bună pentru…

Inima

…o mai mare şi mai lungă capacitate de efort fizic intens.

Creier

…o rapiditate mai mare şi o eficienţă sporită pentru procesele corticale şi activitatea neuropsihică superioară.

Ficat

…o absorbție mai bună a nutrienţilor și regenerare celulară crescută.

Piele

…ajută în lupta impotriva îmbătrânirii şi revitalizează ţesuturile.

Scopul principal al lui Nanoxyn Alpha este să livreze Oxigen şi NUTRIENTE la nivel celular prin a le conecta la structura sa de NANOCARBON.

Sângele nostru este vehiculul cheie de transport pentru nutrienţi în corpul nostru. Cu toate acestea, având în vedere obiceiurile alimentare şi stilul de viaţă pe care majoritatea îl avem astăzi, există o creştere în nivelul de toxine pe care organismul nostru trebuie să le proceseze.

Importanţa oxigenării sangvine – în cazul în care corpul nostru nu primeşte antioxidanţi, poate da de probleme în combaterea radicalilor liberi produşi, ducând la degradarea celulelor. Acest tip de degradare este asociat cu unele dintre cele mai îngrijorătoare boli de astăzi.


Nanoxyn Alpha va livra de asemenea Nitrogen, împreună cu mari cantităţi de Oxigen celulelor tale, purificând întregul sistem.


Studiile arată că nivelurile crescute de Oxigen şi Nitrogen ar putea promova o circulaţie periferică mai bună, un nivel de colesterol sănătos, energie sporită, un metabolism îmbunătățit şi regenerare celulară. Va conduce la o funcţionare mai bună a inimii şi a ficatului, iar în acelaşi timp îţi va îngriji și pielea.

Deci cum îmi îmbunatateste asta dispoziţia psihica?


O dispoziţie psihică proastă este de multe ori legată de o proastă oxigenare a creierului şi a corpului.


O minte sănătoasă va prospera într-un corp sănătos. Majoritatea stărilor noastre sunt legate de corp, mai ales dacă acesta încearcă să transmită o stare de disconfort.

Permiţând o oxigenare adecvată cu ajutorul tehnologiei sale bazate pe nanocarbon, Nanoxyn Alpha transportă atât nutrienţi, cât și o cantitate mare de Oxigen la nivel celular.

Fluxul de sânge revigorat şi curăţat va transmite această informaţie receptorilor din creier. Pe lângă un metabolism împuternicit, nivelul general de energie va creşte, la fel ca şi capacitatea de concentrare, deoarece creierul este mai bine irigat.

A avea un rezervor de energie mărit vă va permite să faceţi exerciţii fizice pentru un timp mai îndelungat, crescând în continuare producţia de endorfine, substanţa direct asociată cu starea de fericire.

Cine mai Recomanda Nanoxyn Alpha

Actorul Florin Zamfirescu

1a-250x200

Sportivul Dan Szabo

22-250x200

⭐⭐⭐⭐⭐ Dan Szabo „Nanoxyn Alpha mi-a dat energia si vitalitatea necesare pentru a continua sportul meu preferat!” Dan Szabo continuă echitatia pentru întretinerea conditiei fizice. Ajută la mentinerea musculaturii picioarelor, spatelui si abdomenului, fiind un sport solicitant.

ASE Student Run Bucuresti

F4-250x200

Federatia de Rugby

frg-250x200

Nanoxyn Alpha deţine notificare în România la Institutul Naţional De Cercetare Pentru Bioresurse Alimentare (IBA) şi este certificat de către Agenţia Natională Anti-Doping.

Iar acesta este exact motivul pentru care Naționala de Rugby a României consumă produsul nostru și ne recomandă: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinaţie de forţă, agilitate și rezistenţă. Nanoxyn ne ajută să creştem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă„…

Ce altceva mai poate face pentru tine?

Pielea este un indicator major al sănătăţii generale… Și se pare că Oxigenul este cheia către o piele mai sănătoasă!

Pielea este un indicator clar al vârstei şi al gradului de stres la care un corp este expus.


Revitalizarea şi îngrijirea pielii sunt unele dintre cele mai comune efecte ale antioxidantului Nanoxyn Alpha deoarece promovează o circulaţie sangvină periferică îmbunătăţită.

Nanocarbonul joacă un rol dublu deoarece în timp ce transportă Oxigenul pe care îl are deja în structura sa, direcţionează antioxidanţii către destinaţia corectă în sistemul tău.


ACUM! Nanotehnologie pentru creşterea energiei cu Nanoxyn Alpha… Conţinând 83.88% Oxigen, 13.93% Carbon şi 1.3% Nitrogen în structura sa de nanocarbon, Nanoxyn Alpha se va comporta ca un vehicul cu dublu rol. Va transporta nutrienţii către celulele tale, luptând cu radicalii liberi odată ce aceștia au fost eliberaţi.


Abilitatea Nanoxyn Alpha de a creşte energia are de a face cu menţinerea unei circulaţii sangvine sănătoase.


Efectele pozitive coroborate pe care oxigenarea le are asupra sângelui determină, de asemenea, o refacere mai bună a întregului organism şi a metabolismului.

Aceste efecte se traduc prin o rezistenţă sporită la efort, în timp ce este promovată sănătatea inimii şi a muşchilor striaţi.

Creşterea nivelului general de energie va spori natural capacitatea de a rezista la efort. Îmbunătăţirea acestei abilităţi este, de fapt, cheia captivării noastre în activităţi fizice care promovează şi încurajează un stil de viaţă sănătos.


Cu Nanoxyn Alpha este ca şi cum ţi-ai îmbrăca celulele cu un strat protector pentru a le menţine proaspete şi sănătoase MAI MULT TIMP – ca şi bucata de măr care este încă proaspătă în frigider!

Nu este nicio îndoială că resveratrolul este o descoperire extraordinară în lupta împotriva îmbătrânirii. De aceea primeşti resveratrol de calitate farmaceutică în fiecare doză din această formulă revoluţionară.


Nanoxyn Alpha se asigură că acest nutrient este absorbit în corpul tău.


Trebuie să vă dezvălui încă o incredibilă curiozitate în domeniul sănătății şi longevității:

Paradoxul Italian

Ne întrebăm adesea cum italienii pot mânca castroane imense de paste şi chiftele, pizza, tone de brânzeturi, litri de vin şi să fumeze mai mult decât locuitorii altor ţări europene şi, totuşi, să cheltuiască mai puţin pe sănătate…


Cu toate acestea, italienii au o greutate mai sănătoasă, mai puţine boli şi Italia este una dintre ţările în top 10 din lume în longevitatea populației!


Un studiu din 1995 al dietei mediteraneene în „stil italian” a arătat că, în timp ce, da, italienii îşi iubesc pastele, mesele lor constau în principal în plante, grăsime redusă şi carbohidraţi ridicaţi.


Aceasta înseamnă un consum ridicat de legume, fasole, fructe şi cereale; consum mediu sau ridicat de peşte; şi consum redus de cărnuri, grăsimi saturate.


Dar, probabil, una dintre revelaţiile cele mai mari din aceste studii a fost atunci când s-a realizat că regimul alimentar italian abundă în alimente precum roşii, broccoli, vin, anumite condimente, usturoi şi grăsimi nesaturate; în mod special ulei de măsline neprocesat cu un efect antioxidant major!


De aceea, aceasta este următoarea componentă incredibilă care a fost adăugată la formula Nanoxyn Alpha:

Extract din Frunze de Măslin

Măslinul este un copac mereu verde, nativ regiunii mediteraneene. Fructele caracteristice acestui copac, de culoare verde sau albastru-neagră, produc un ulei comestibil foarte folositor, iar frunzele uscate, de culoare verde-gri, au fost folosite în scopuri medicinale timp de milenii.

Componenta bioactivă din frunzele de măslin este oleuropeina care are o capacitate antioxidantă, antibacterială și imunomodulatoare ridicată. Beneficiile ei pentru inimă şi sistemul circulator sunt uriaşe.


Studiile au arătat că oleuropeina poate să scadă presiunea sangvină şi să dilate arterele care înconjoară inima. Frunza de măslin a fost folosită în medicina tradiţională pentru tratarea oamenilor care sufereau de hipertensiune.


Într-un studiu clinic, care a implicat şi administrarea unui placebo, efectul frunzelor de măslin asupra presiunii sangvine a fost aproape la fel de ridicat ca şi al medicamentelor sintetice pentru tratarea hipertensiunii.


Mai mult, un compus fenolic din frunzele de măslin, numit Hydroxytyrosol, produce aparent o activitate antiinflamatoare care promovează sănătatea încheieturilor, reduce durerea şi poate contracara simptomele osteoartritei.


Alt studiu de marcă, publicat în PubMed.gov analizează activitatea antioxidantă a polifenolilor în corpul uman. Acest studiu a descoperit ca hydroxytyrosol-ul este principalul polifenol din măsline care este bine absorbit în corpul uman.


Este considerat ca având cea mai mare putere antioxidantă comparativ cu ceilalţi polifenoli din măsline.


Analiza acestor studii a confirmat că polifenolii din măsline au scăzut nivelul de LDL oxidat din plasmă şi au afectat pozitiv mai mulţi biomarkeri ai stresului oxidativ.


Dar asta nu este tot!


Extractul de frunză de măslin pare promiţător şi în ajutarea mamiferelor cu diabet prin scăderea nivelului de zahăr în sânge… Acest nutrient uimitor poate chiar să îţi stimuleze sistemul imunitar atacând direct microbii care îţi pot afecta organismul.


Următorul Ingredient de Top:

Extract din Seminţe de Struguri

Extractul din seminţe de struguri conţine Proantocianidine – de asemenea numite „OPC” de la procianidine oligomerice sau „PCO” de la oligomeri procianidolici.

Aceştia sunt o clasă specială de nutrienţi aparţinând familiei flavonoidelor.

Componentele extractului din seminţe de struguri au o gamă largă de beneficii. A fost demonstrat că protejează natural pielea împotriva efectelor dăunătoare ale arsurilor de soare.


Cercetările au demonstrat, de asemenea, că extractul de seminţe de struguri poate ajuta în limitarea progresului retinopatiei la diabetici… Mai mult, aceste componente se adresează și insuficienţei pancreatice în diabetici după cum a arătat un studiu în care s-a putut reduce frecvenţa şi intensitatea durerilor abdominale.


Extractul din seminţe de struguri este, bineînțeles, fenomenal pentru sistemul imunitar şi circulator!


Flavonoidele pe care le conţine pot ajuta la depăşirea insuficienţei venoase cronice, pot conduce la creşterea puterii capilare la persoanele cu hipertensiune sau diabet şi pot îmbunătăţi funcţionarea venelor din picioare la persoanele cu multiple vene varicoase.


Tehnologia noastră specială funcţionează şi după program, crescând absorbţia nutrienţilor, ceea ce face ca celelalte suplimente să funcţioneze şi mai bine.


Am putea chiar să considerăm că Nanoxyn Alpha este un „supliment al suplimentelor”, deoarece amplifică efectul altor suplimente.


Majoritatea suplimentelor alimentare pe care le iei, indiferent de scopul lor, au un anume grad de absorbţie. Antrenorii şi culturiştii ştiu că 20-35% din fiecare doză de proteine pe care o iau, de exemplu, nu se duce la muşchi datorită absorbţiei ineficiente.


Ştiinţa din Nanoxyn Alpha este folositoare în acest context, acţionând ca un vehicul pentru proteinele tale, astfel încât să obţii beneficiile maxime de pe urma lor.


Prezenţa unei nanostructuri poroase în formula sa, așa cum este nanoSOF™, îi permite lui Nanoxyn Alpha să capteze și alţi nutrienţi, pe lângă molecule de Oxigen. Coroborat cu o creştere în energie şi a metabolismului, este o reţetă perfectă pentru bunăstare…


Numai Tehnologia Noastră Dispune de

Toate Beneficiile Anti-Îmbătrânire şi Sănătate

Alt factor cheie, care nu poate fi ignorat, este faptul că Nanoxyn Alpha are un scor CAT (Oxygen Radical Absorbance Capacity) de 6000 pe tabletă (cantitatea zilnică optimă de antioxidanţi).

CAT vine de la Capacitatea Antioxidantă Totală. Este un test de laborator care încearcă să cuantifice capacitatea totală de absorbţie a radicalilor liberi de către un ingredient.


Pentru ca alte produse de sănătate şi anti-îmbătrânire să atingă scorul CAT de 6000, ar trebui să producă pastile care sunt de 10 ori mai mari, ceea ce ar fi desigur imposibil de înghiţit şi complet nepractice.


Pe scurt, cu cât este mai mare valoarea CAT, cu atât puterea antioxidantă este mai mare, eliminând complet necesitatea incomodă de a mânca o grămadă de alimente cu un scor CAT ridicat sau administrarea de alte suplimente alimentare ineficiente…

Multa sanatate, Nanoxyn Alpha

…Deci cât te-ai aştepta să plăteşti…

…pentru rezerva ta personală de revitalizare a pielii, oxigenare a sângelui, creştere a rezistenţei, a acuităţii mentale, dispoziţiei psihice şi a energiei prin formula Nanoxyn Alpha anti-îmbătrânire?

Cunoscând tot ceea ce acest supliment alimentar puternic poate face, nu ar fi corect să spunem că a plăti 700 RON pentru această ofertă este puţin?


Cum ar fi mai puţin de 500 RON? … 350 RON?


Nu vei plăti 300 RON

Nu vei plăti nici măcar 250 RON

Nici măcar 200 RON


Nu vei plăti niciunul dintre aceste prețuri!

Dacă eşti hotărât chiar acum, vei obţine o rezervă completă de Nanoxyn Alpha în această Ofertă Specială…
Iti Oferim TRANSPORT GRATUIT  + un discount de 10% la Orice Pachet. Beneficiaza Acum de Aceasta REDUCERE !


COMANDA ACUM