Păreri clienți

“Nanoxyn Alpha mi-a îmbunătăţit rezultatele la analizele medicale (colesterol, glicemie, uree, creatinina) cred că are un efect mare asupra sistemului imunitar deoarece de când folosesc acest produs cu aproximaţie peste un an nu am mai avut probleme cu răceala şi alte probleme de sănătate (dureri de cap,probleme digestive sau de altă natură) Voi continua să-l folosesc în continuare. Vă mulţumesc! Recomand cu încredere tuturor categoriilor de vârstă!”
Shiller-Istvan
Shiller Istvan
“Medicul nu mi-a mai mărit doza de medicamente, dimpotrivă eu am redus-o de la 3 ori/zi la 2 ori/zi. La ultimul control la cabinetul de diabetologie nu s-a constatat înrăutățirea stării de sănătate.” Voi continua să-l folosesc în continuare. Vă mulţumesc! Recomand cu încredere tuturor categoriilor de vârstă!”
Eugen Oprisan
Inginer

Multiple analize și observații experimentale au condus la elaborarea unor combinații cu extracte naturale și NanoSOF™ care conlucrează sinergic, ducând, în consecință, la o creștere a capacității de reducere a radicalior liberi, a stresului oxidativ sau a elementelor de bază în menținerea unei stări de sănătate optime precum și reducerea oboselii.

NanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. De altfel, principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale.

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită.

Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.

Nanoxyn Alpha™ te ajută să pui capăt semnelor şi simptomelor îmbătrânirii şi, în acelaşi timp, contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.

“Iau Nanoxyn de cca.doi ani, am vrut să mă conving de cele spuse, care păreau să fie o revoluție în oxigenarea celulară prin nanoparticule. M-am convins că este așa. De a doua zi am simțit un reviriment în tot organismul, parcă toate funcțiile organismului se manifestau mai lejer, o stare de relaxare generală. Cu timpul aceasta stare a devenit normală, era de la sine înțeles. Iarna trecută (în tot sezonul rece) nu am mai avut nicio viroză. (iarna făceam totdeauna 2-3 viroze) Iarna aceasta am făcut o viroză “scurtă” și mult mai ușoară față de alte dăți, când ținea 3 săptămâni.Trebuie să spun că de când sunt nu m-am vaccinat împotriva gripei și acum am 70 ani. Recomand administrarea Nanoxyn Alfa tuturor persoanelor trecute de 40-50 ani, produs care duce (după părerea mea) la o oxigenare mai bună a celulelor, fapt ce duce automat la îmbunătățirea întregului cortegiu de funcții de bază ale organismului. Aveţi consimțământul meu de a-mi face publică părerea, îmi asum ceea ce am afirmat.” Voi continua să-l folosesc în continuare. Vă mulţumesc! Recomand cu încredere tuturor categoriilor de vârstă!”
Radu-Nestor
Radu Nestor
„După două luni de tratament intensiv pentru boala Wilson (care provocase și o ciroză hepatică severă)…analize și „n” investigaţii, organismul meu era foarte slăbit. Încercasem și alte variante de suplimente nutritive, sucuri naturale…etc. în continuare mă simţeam slăbită (ameţeli, tremur, fără poftă de mâncare…de tonus nu mai vorbim). Aşa că, auzind de Nanoxyn Alpha mi-am zis „de ce nu?”. Mă bucur că am avut norocul să-l descopăr și curajul să-l comand. Starea mea este cu totul alta…simt că am energie, am reînceput activitatea și…cu paşi mici…am început să alerg chiar, iarăși….pe distanțe scurte (3-4 km). Mulţumesc vouă şi recomand celor care vor să încerce… nu vor avea decât de câştigat. By the way…până şi pielea şi-a recăpătat elasticitate, nesperat pentru cei 47 de ani ai mei.”
Anisoara-Dobre-1
Anișoara Dobre
Nanoxyn este produsul imunostimulator, preferat de familia noastră. Toţi membrii familiei, cu vârste cuprinse între 40 şi 94 ani,consumă acest regim antioxidant ,cu triplă acțiune,pe bază de Nanoxyn . Am început să-l consumăm pentru a ne ajuta şi întări organismul şi a ne pregăti sistemul imunitar cu această formulă inovatoare cu conținut mare de oxigen , „îmbogăţită cu raze de soare” pentru anotimpul “sărac în raze solare”. Are un efect benefic în bolile cardiovasculare şi în reglarea tensiunii arteriale. Nanoxyn mi-a îmbunătăţit în mod simţitor starea de sănătate ,prin activarea metabolismului și reglarea colesterolului . Mâncarea este digerată mai uşor şi mult mai bine decât înainte. Imunitatea mea este excelentă, aşa că suntem protejați împotriva virusurilor, răcelilor şi infecţiilor. Dorm mai bine, nu mai am dureri articulare, iar starea mea psihică este mult mai bună. Îmi fac treburile şi sarcinile cu energia pe care o aveam la 25 de ani . Multe mulţumiri echipei Nanoxyn , pentru că, datorită vouă, putem face față cu multă ușurintă stresului şi ne putem bucura din nou de viaţă!
Grosu Liviu
Grosu Liviu
Ma numesc Călinescu Ioana, am 74 de ani si m-am trezit, la un moment dat, că mi-au crescut tensiunea si pulsul. Eu,în mod obișnuit,aveam tensiunea 95/ 60 mm Hg si ajunsesem sa o am 140/100 mm Hg.Pulsul imi ajunsese la 114 batai pe minut. M-am speriat foarte tare, mai ales,ca sunt pensionară si nu avusesem niciun stress. Din fericire, am discutat cu doamna doctor și mi-a spus să nu ma impacientez și să iau produsul Nanoxyn,timp de 3 luni,un comprimat pe zi cu un pahar cu apă. După numai câteva zile,in care am urmat cu Nanoxyn, mi-a scazut tensiunea la 120/80 mm Hg si pulsul la 88 batai pe minut. M-am linistit si urmez in continuare cu Nanoxyn,iar tensiunea mi-a ajuns la 110/75 mm Hg si pulsul la 72 batai pe minut. Între timp am descoperit ca mi-au dispărut și durerile de cap,făcându-mă mai energică și binedispusă,datorită conținutului mare de oxigen II multumesc din suflet doamnei doctor, pentru sfatul pe care mi l-a dat si firmei Nanoxyn, pentru produsele foarte bune, pe care le produce.
Călinescu Ioana
Călinescu Ioana
Ma numesc Stamatin Daniela, am 62 de ani si “m-am intalnit” prima data cu Nanoxyn in anul 2014. Nu aveam probleme de sanatate , am luat atunci doar pentru intretinere. Multe colege de serviciu m-au intrebat ce iau de arat asa de bine si am atata energie . Le-am povestit despre Nanoxyn si cateva dintre ele au cumparat pentru cate o luna, doua. Eu am continuat sa iau si pentru tatal meu care avea probleme de sanatate, tensiune arteriala si valori ridicate ale colesterolului. In timp, dupa cure repetate a reusit sa tina sub control si tensiunea si colesterolul si a atins varsta de 89 de ani, fara probleme grave de sanatate, cu o energie si o vitalitate deosebite( mergea pe bicicleta, lucra in gradina). La un moment dat am inceput sa am si eu probleme cu tensiunea si colesterolul si cu ajutorul Nanoxynului am reusit sa imi reglez valorile in limite normale. Datorita continului mare de oxygen textura pielii s-a imbunatatit si semnele varstei s-au estompat. De asemenea parul care era afectat de vopsirile succesive si-a imbunatatit aspectul si a inceput sa se regenereze. Curele cu Nanoxyn au avut efect si asupra sistemului imunitar. De curand fratele meu care avea dureri de spate a inceput o cura si se simte mai bine. Consider ca “intalnirea “ cu Nanoxynul a fost benefica pentru familia mea. Multumesc echipei Nanoxyn si recomand celor care vor sa incerce.
Stamatin Daniela
Stamatin Daniela
Sunt foarte mulțumită de nanoxyn alpha pentru mai multe afectiuni: Colesterol,ficat,curățarea vaselor de sange,memorie,vedere,inima,scade repede tensiunea,sistemul digestiv, Recomand acest produs pentru multiple îmbunătățiri ale unui corp cu multe probleme de sanatate
Livia Iamandi
Livia Iamandi
Recomand cu caldura nanoxyn. Trei membrii din familia noastra consuma acest supliment, iar rezultatele sunt notabile: pe linie cardiologică , hepatica și creșterea energiei zilnice. Mulțumim.
Dana Grad
Dana Grad
Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin