Beneficiile Nanoxyn Alpha™

Nanomaterialul patentat nanoSOF™ conține 83,88% Oxigen și permite transportul ingredientelor esențiale la nivel celular, crescând cu mult nivelul de absorbție al nutrienților și antioxidanților. Nanoxyn Alpha™ furnizeaza mari cantități de O2 la nivel celular ce favorizează o funcționare mai bună pentru:

Inima

Capacitate mai mare de efort fizic intens, un tonus mai bun Nanoxyn Alpha ™ ajuta inima sa lucreze mai eficient in timpul unui efort sau in repaus.

Creier

Cu Nanoxyn Alpha™, creierul va avea eficiență sporită pentru procesele corticale, vitalitate neuropsihică mai mare.

Ficat

Datorita nanomaterialului patentat nanoSOF™, se produce o mai bună absorbție a nutrienților și o detoxifiere rapidă a corpului.

Piele

Cu Nanoxyn Alpha ™ lupti împotriva îmbătrânirii și îti întinerești țesuturile pielii.

Adjuvant după tratamentele cu chimio și radioterapie. Adjuvant in Tratamentul impotriva Cancerului.
Neutralizează efectele secundare și radicalii liberi generați în organism în urma iradierii.
Ajută în refacerea mai rapidă a organelor și în recăpătarea vitalității. Vezi Aici Studii in Acest Sens.

Oxigenare si Curatare

Activarea metabolismului celular printr-o mai bună Oxigenare a Organismului, Curăţarea Sistemului Digestiv şi a Ficatului, Menţinerea unui Sistem Circulator Sănătos, în baza unei Circulaţii Sangvine mai Bune.

Optimizeaza si mentine

Iti Imbunătăţeste şi Tonifica Pielea, prin asigurarea unei Circulaţii Periferice mai Bune. Meţine Colesterolul bun şi nivelul de ESR (rata de sedimentare a eritrocitelor).

Rezultate in 30 de Zile

Suplimentul Antioxidant Nanoxyn Alpha™ conţine un Ingredient Natural care a fost recent descoperit, cu triplă acţiune de Susţinere a Funcţiilor Corpului Uman. S-a dovedit că un Regim Antioxidant pe bază de Nanoxyn Alpha™ dă Rezultate în primele 30 de zile.

Ingrediente Nanoxyn Alpha™

nanoxyn alpha
  • Extract de frunze de maslin (250mg)
  • Extract de struguri roșii (30mg)

  • Extract de semințe de struguri (150mg)

  • Cărbune Nanometric Vegetal (Nanosof)  extras din sâmburi uscați de măsline (60mcg)

Performante sporite cu NanoSOF™ · Marele secret al anti-îmbătrânirii · Menținerea unei stări de tinerețe la orice vârstă · NANOXYN ALPHA™- cel mai bun supliment antioxidant de pe piaţă!

nanoxyn alpha
madalina recomanda nanoxyn

⭐⭐⭐⭐⭐ Patrin Madalina Am luat Nanoxyn timp de aproximativ 3 luni și m-am simțit minunat. Apoi am luat o pauza de ceva timp. Am inceput sa am mai puțină energie. Am reluat, apoi, obiceiul de a lua Nanoxyn si, pot să spun, m-am întors la senzația de a ma simti minunat. Recomand Nanoxyn!

recomandari nanoxyn alpha

⭐⭐⭐⭐⭐ Liliana Gheorghiu Îmi place faptul că acesta este un supliment alimentar și prețul este mai bun decât la farmacia locala. Am avut o imbunatatire a sanatatii din momentul in care am inceput sa folosesc produsele marca Nanoxyn, inca de acum 7 ani. Nanoxyn mi-a îmbunătăţit circulaţia sangvină şi mă simt mai în control ca niciodată. Pentru mine este un supliment alimentar uimitor.

recomandari nanoxyn alpha

⭐⭐⭐⭐⭐ Busca George Sunt in alergare, mai toata ziua. Oboseala, stresul, micile si marile probleme de zi cu zi, in timp, isi arata coltii. Simteam nevoia unei schimbari asa ca am cumparat acest produs cu speranta ca mi-ar readuce energia si, pe deasupra, si ceva in plus. Ce pot sa va spun?! Acum, starea mea este mult mai buna, de cand iau, zilnic, Nanoxyn.

recomandari nanoxyn alpha

⭐⭐⭐⭐⭐ Dan Szabo „Nanoxyn Alpha mi-a dat energia si vitalitatea necesare pentru a continua sportul meu preferat!” Dan Szabo continuă echitatia pentru întretinerea conditiei fizice. Ajută la mentinerea musculaturii picioarelor, spatelui si abdomenului, fiind un sport solicitant.