Creat pe principiile nanotehnologiei, Nanoxyn Alpha previne bolile de inima

nanoxyn-alpha

“Inima e cel mai bun prieten al omului. Îl trădează o singură dată.” – Grujo Lero ?

Fie că este vorba de dragoste sau de pomparea sângelui, inimile noastre sunt forța noastră de viață.Dar oare câţi dintre noi ştim să avem cu adevărat grijă de cea mai romantică parte a organismului nostru?

Motorul nostru este un organ fascinant cu caracteristici uimitoare de care nu suntem conştienţi.

 • Inima bate de aproximativ 100.000 de ori pe zi.
 • În fiecare minut pompează 5-6 litri de sânge. 
 • Sângele pe care inima îl pompează poate călători aproximativ 60.000 de kilometri prin vasele de sânge.
 • Inima poate să bată pe cont propriu. Uimitor, ea continua să bată şi după moartea creierului său după ce a fost eliminată din organism atât timp cât are oxigen.

Ştiai că inima este cel mai ocupat organ şi bate cam de 3 miliarde de ori pe durata unei vieţi? Nu-i aşa că merită toată grijă şi dragostea noastră? ?

Păstrează-ţi sănătatea de tânăr, spune un vechi proverb.Într-adevăr, trebuie să fim conştienţi că dacă ne menţinem inima sănătoasă încă din tinereţe ne creştem şansele pentru o viaţă mai lungă, mai sănătoasă şi mai fericită.

Din păcate, lumea modernă se confruntă cu o criză cardiacă.Viaţa modernă înseamnă tot mai mulţi radicali liberi care ne atacă celule, ţesuturile şi funcţiile vitale ale corpului. Tot mai mulţi adulţi sunt afectaţi de boli cardiovasculare, iar afecţiunile inimii sunt responsabile de tot mai multe decese ? .

Nici inima noastră nu scapă de agresiunea radicalilor liberi.

Permanent acest organ vital trebuie să facă faţă stresului oxidativ. Se spune că stresul mintal și emoțional poate spori stresul oxidativ. Într-adevăr, omul modern este supus mai multor forme de stres, iar emoţiile negative sunt ele înseşi o sursă de radicali liberi. În lupta cu radicalii liberi, creșterea aportului de antioxidanți este esențială pentru o sănătate optimă.

Antioxidanţii ne ajută să ne menţinem sănătatea inimii şi a vaselor de sânge. Studiile ne arată ca suplimentele antioxidante reduc stresul oxidativ , sporesc activitatea enzimelor antioxidante şi calmează simptomele bolilor cardiovasculare. Dovedit mult mai eficient decât formulele clasice de antioxidanţi, Nanoxyn Alpha lupt pentru inima ta.

Produs pe principiile nanotehnologiei, Nanoxyn Alpha reprezintă formula nouă şi revoluţionară de suplimente antioxidante cu beneficii puternice pentru inimă şi vasele de sânge.

 • Nanoxyn Alpha înseamnă mai mult oxigen de care orice inimă are nevoie. Pulberea nanoSOF este componenta revoluţionară a acestui antioxidant inedit şi conţine 83,88% oxigen! Aceasta înseamnă o putere foarte mare de oxigenare şi refacere a celulei.

nanoxyn-alpha

 

Să-ţi dezvălui un secret despre Nanoxyn Alpha: cărbunii vegetali nanometrici recent descoperiţi cresc puterea lui antioxidanta, de aceea beneficiile pentru inima ta pot fi uimitoare.

Testele de laborator ORAC indică un scor de 6000 de unităţi pe tableta, ceea ce înseamnă o mai mare capacitate antioxidantă decât a altor suplimente antioxidante.

Nu uita, inima este prietenul tău cel mai bun, ai grijă de el cu Nanoxyn Alpha, invenţia antioxidantă românească de 1000 de ori mai puternică decât vitamina C.

Pentru o inimă sănătoasă şi fericită, comanda acum un remediu inedit, natural şi fără efecte adverse. Şi inima ta merită Nanoxyn Alpha! ?

Shopping Cart
ro_RO
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi în magazin