Păreri clienți

„Nanoxyn Alpha mi-a îmbunătăţit rezultatele la analizele medicale (colesterol, glicemie, uree, creatinina) cred că are un efect mare asupra sistemului imunitar deoarece de când folosesc acest produs cu aproximaţie peste un an nu am mai avut probleme cu răceala şi alte probleme de sănătate (dureri de cap,probleme digestive sau de altă natură)

Voi continua să-l folosesc în continuare. Vă mulţumesc!

Recomand cu încredere tuturor categoriilor de vârstă!” Shiller Istvan

Shiller Istvan

Medicul nu mi-a mai mărit doza de medicamente, dimpotrivă eu am redus-o de la 3 ori/zi la 2 ori/zi.

La ultimul control la cabinetul de diabetologie nu s-a constatat înrăutățirea stării de sănătate.”

Eugen Oprisan – inginer

Iau Nanoxyn de cca.doi ani, am vrut să mă conving de cele spuse, care păreau să fie o revoluție în oxigenarea celulară prin nanoparticule.
M-am convins că este așa. De a doua zi am simțit un reviriment în tot organismul, parcă toate funcțiile organismului se manifestau mai lejer, o stare de relaxare generală.

Cu timpul aceasta stare a devenit normală, era de la sine înțeles. Iarna trecută (în tot sezonul rece) nu am mai avut nicio viroză. (iarna făceam totdeauna 2-3 viroze) 

Iarna aceasta am făcut o viroză „scurtă” și mult mai ușoară față de alte dăți, când ținea 3 săptămâni.Trebuie să spun că de când sunt nu m-am vaccinat împotriva gripei și acum am 70 ani.

Recomand administrarea Nanoxyn Alfa tuturor persoanelor trecute de 40-50 ani, produs care duce (după părerea mea) la o oxigenare mai bună a celulelor, fapt ce duce automat la îmbunătățirea întregului cortegiu de funcții de bază ale organismului.

Aveţi consimțământul meu de a-mi face publică părerea, îmi asum ceea ce am afirmat.”

Radu Nestor

Multiple analize și observații experimentale au condus la elaborarea unor combinații cu extracte naturale și NanoSOF™ care conlucrează sinergic, ducând, în consecință, la o creștere a capacității de reducere a radicalior liberi, a stresului oxidativ sau a elementelor de bază în menținerea unei stări de sănătate optime precum și reducerea oboselii.

NanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. De altfel, principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. 

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită.


Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.

Nanoxyn Alpha™ te ajută să pui capăt semnelor şi simptomelor îmbătrânirii şi, în acelaşi timp, contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.

Anișoara Dobre

„După două luni de tratament intensiv pentru boala Wilson (care provocase și o ciroză hepatică severă)…analize și „n” investigaţii, organismul meu era foarte slăbit.

Încercasem și alte variante de suplimente nutritive, sucuri naturale…etc. în continuare mă simţeam slăbită (ameţeli, tremur, fără poftă de mâncare…de tonus nu mai vorbim).

Aşa că, auzind de Nanoxyn Alpha mi-am zis „de ce nu?”. Mă bucur că am avut norocul să-l descopăr și curajul să-l comand. Starea mea este cu totul alta…simt că am energie, am reînceput activitatea și…cu paşi mici…am început să alerg chiar, iarăși….pe distanțe scurte (3-4 km).

Mulţumesc vouă şi recomand celor care vor să încerce… nu vor avea decât de câştigat. By the way…până şi pielea şi-a recăpătat elasticitate, nesperat pentru cei 47 de ani ai mei.”