Descoperă invenţia antioxidantă românească împotriva radicalilor liberi din viaţa ta

antioxidanti

Autor: Inay Cilian

Tot mai des te simţi lipsit de energie ? Moleşit?  Apatic? Depresiv?  Nu te mai poti concentra  la birou? Te trezeşti obosit şi te întrebi de ce? Radicalii liberi sunt cauza stării tale de sănătate iar stilul tău de viaţă influenţează producţia lor.

Da, din păcate, viaţa modernă înseamnă războiul zilnic cu tot mai mulţi radicali liberi.Ştii şi tu că suntem expuşi mai mult ca oricând multor surse de poluare. Industrializarea accelerată din ultimele decenii a rupt echilibrul natural al Terrei iar substanţele toxice din aer, apă şi sol sunt o ameninţare zilnică la adresa sănătăţii noastre.

Omul modern se simte ameninţat de efectele negative ale propriei creaţii. Cel mai recent studiu realizat de European Heart Journal arată că poluarea aerului scurtează durata medie de viaţă a europenilor cu doi ani.Stresul este considerat maladia societăţii moderne. Toată lumea vorbeşte despre stres, toată lumea se plânge de stres. Stresul a existat dintotdeauna, însă omul modern are mult mai multe motive de stres. Viaţa profesională este principalul factor extern care cauzează stresul cotidian.

Forbes arată că un raport întocmit de Institutul American de Stres a constatat că aproximativ 80% dintre muncitori simt stresul la locul de muncă, 40% dintre aceștia simțindu-și locul de muncă foarte stresant.Stresul are diverse forme de manifestare, iar stresul din viaţa profesională conduce la stres în viaţa particulară şi, ulterior, la boli.Suntem tot timpul grăbiţi, agitaţi şi îngrijoraţi să rezolvăm probleme contra-timp. Stresul rezolvării problemelor ne răpeşte bucuriile mici şi nu ne lasă nici să mâncăm tihniţi la masă, adormim cu ele în gând şi ne trezim cu ele. Acest război cu problemele şi timpul ne costă scump. Impactul asupra sănătăţii nostre este real şi vizibil.

Stresul cauzează un răspuns biologic în organism, care este asociat cu dureri de cap, depresie și alte boli. Reţine că efectul stresului asupra sistemului tău imunitar este devastator, te afectează nu doar mental, ci şi fizic.

Viaţa modernă mai înseamnă şi confort, inactivitate, adică sedentarism. Sedentarismul, consecinţa tehnologiei moderne, ar putea fi considerat chiar o boală … generatoare de alte multe boli.

Corpul este construit pentru mişcare, fără activitate fizică, metabolismul nostru scade. Din păcate acordăm tot mai puţin timp pentru mişcare, relaxare şi activităţi în aer liber. Sigur şi tu ai obiceiuri nesănătoase care te ţin inactiv. Stai cu ochii mereu în telefon, tableta sau petreci prea mult timp în fata laptop-ului sau a televizorului.

Joburi care ne ţin ore în şir pe un scaun într-un birou, timp prea mult petrecut în maşină aşteptând ore în trafic, preferinţa de a ne delecta prea mult în faţa ecranelor şi alte obiceiuri care exclud activităţile fizice sunt cauzele care duc în timp la diverse boli cronice. La serviciu consumăm pe fugă mâncare de tip fast-food de la magazinul din colţ. Nici acasă nu mai avem timp pentru alegeri sănătoase. Hrana omului modern, mereu grăbit, este super-procesată, săracă în nutrienţi dar bogată în calorii goale.

antioxidanti

Ştiai că deficitul de micronutrienţi a devenit boala secolului 21? Alimente preparare la temperaturi inadecvate, super procesate, rafinate, ajung să nu mai aibă nicio valoare nutritivă. Ai mâncat dar nu te-ai hrănit, din contră, ai furnizat corpului radicali liberi. Iar weekendul înseamnă pentru tot mai mulţi dintre noi petreceri în locuri aglomerate, cu fum de ţigară, alcool în exces şi nopţi nedormite. Aştepţi cu nerăbdare să vină sfârşitul săptămânii pentru a petrece “mişto”, la fel ca prietenii tăi, în zgomotul asurzitor al petrecerilor înecate în fum de ţigară şi alcool. Însă nu uita că fumatul, alcoolul în exces, oboseala şi lipsa de somn sunt dăunătoare pentru sănătatea ta fizică şi mentală. Aceste obiceiuri nesănătoase îşi vor lăsa tacit amprenta asupra corpului tău, atât interior cât şi exterior. De asemenea, stilul de viaţă modern înseamnă tot mai multă expunere la substanțe chimice, detergenţi, E-uri, aditivi şi conservanţi, pesticide, alimente iradiate, medicamente, expunere medicală din radiografii medicale şi dentare cu raze X, tratamente prin iradiere cu cobalt sau injecţii cu iod radioactiv etc. În concluzie, viaţa modernă înseamnă tot mai multe surse de radicali liberi, iar omul modern este ţinta şi victimă lor. Stilul de viaţă nesănătos are consecinţe negative asupra sănătăţii. Deterioarea celulară, îmbătrânirea şi apariţia bolilor este legată de această luptă ce se duce zilnic în corpul tău intre radicali şi antioxidanţi. Este îngrijorător să îţi spun că ultimele studii arată că radicalii liberi sunt factori declanşatori în peste 200 de maladii. De aceea menţinerea tinereţii şi sănătăţii tale interioare ar trebui să devină o preocupare constantă în lupta cu tot mai multe boli devastatoare.

sanatate

Antioxidanţii sunt antidotul pentru tot răul ce ajunge în corpul tău: toxinele din aer, apă şi sol, otrăvurile din alimente, substanţele chimice din detergenţii frumos mirositori etc.

În alt articol ţi-am mai spus ce sunt antioxidanţii, o clasă de elemente chimice care luptă pentru sănătatea şi tinereţea ta. Aceste substanţe întăresc sistemul tău imunitar slăbit de stres, oboseală şi obiceiuri nesănătoase, refac echilibrul din organism şi te protejează împotriva bolilor cronice. “Cu antioxidanţi avem un control mai mare asupra sănătăţii şi a propriului destin”,  spunea dr. Lester Packer în cartea sa de căpătâi, “Miracolul Antioxidant”. Această veste dată de ştiinţă trebuie să ne bucure!

antioxidanti

In lucrarea sa, doctorul ne transmite ideea că: “Avem acum puterea de a preveni şi poate chiar elimina multe din bolile degenerative care au fost cândva considerate ca parte inevitabilă a procesului de îmbătrânire. Acesta este un adevărat miracol.” Într-adevăr, rolul antioxidanţilor în organismul nostru este unul miraculos. Antioxidanţii determină repeziciunea şi modul în care îmbătrânim. Cu cât conştientizăm mai mult pericolul radicalilor liberi şi înţelegem cum lucrează antioxidanţii şi rolul lor benefic, cu atât mai mult vom avea grijă de corpul nostru pentru a ne menţine sănătoşi şi fericiţi. Institute de prestigiu din SUA, Anglia, Finlanda, Japonia şi China au concluzionat că cei care introduc în meniul zilnic antioxidanţi scapă de impactul radicalilor liberi asupra organismului într-o proporţie de 75%.

Este timpul să faci şi tu schimbări în stilul tău de viaţă! Să renunţi la anumite obiceiuri cotidiene şi să faci alegeri sănătoase: să identifici cauzele stresului tău ca să-l poţi diminua, să acorzi mai mult timp pentru relaxare şi mişcare în aer liber, să mănânci mai sănătos. În lumea poluată de azi, ca să ai o sănătate optimă, este esenţial să crești aportul de antioxidanți.

antioxidanti

Ei sunt consideraţi elixirul vieţii, soldaţii biochimici în războiul la nivel celular şi molecular din corpul tău.Organismul nu poate ține pasul cu producția antioxidantă, de aceea o cantitate bună de vitamine, minerale, fitochimice și enzime trebuie să provină din dieta zilnică. Dacă nu-ţi refaci necesarul de antioxidanţi pierduţi cu hrană sănătoasă şi suplimente, vei deveni vulnerabil în faţa bolilor.

“Puteţi obţine suficientă protecţie antioxidantă doar din alimente?” este una dintre întrebările dr. Parker în cartea sa, “Miracolul Antioxidant”. El consideră că este imposibil să se obţină o cantitate optimă de antioxidanţi doar prin alimentaţie, de aceea ne recomandă să luăm şi suplimente. Nanoxyn Alpha este miracolul antioxidant românesc creat de câţiva oameni cu titlu de excelenţă în cercetare.Acest produs inedit este o revoluţie în oxigenarea celulară datorită capacităţii antioxidante excepţionale.

Cercetările ştiinţifice au arătat că mai mulţi antioxidanţi combinaţi creează o forţă distructivă irezistibilă împotriva forţelor ucigătoare ale oxidării.

Suplimentul Nanoxyn Alpha, considerat cel mai puternic antioxidant din lume, de 1000 de ori mai puternic decât vitamina C, este o combinaţie puternică de suplimente antioxidante naturale. Aceste suplimente antioxidante sunt folosite în combinaţie cu nanoSOF, pe post de catalizator şi neutralizator al radicalilor liberi din organism.

Pulberea de NanoSOF este captată de celule şi purtată în organism, neutralizează radicalii liberi la contactul cu aceştia şi blochează crearea în lanţ de noi radicali liberi. Astfel este blocat deficitului energetic în celule. Blocând dezvoltarea deficitului energetic la nivel celular, defavorizează şi previne astfel apariţia semnelor incipiente de boală, iar celulele îşi reiau starea normală de funcţionare.Simţi că nu mai eşti la fel de ager cum obişnuiai să fii? Ai vrea să mai lucrezi în grădina dar parcă simţi diverse dureri care îţi spun că bătrâneţea dă semne prea devreme? Suferi de colesterol şi cauţi ceva ce te-ar putea ajuta? Ai vrea să îmbătrâneşti fără prea multe pete pe mâini şi boli? Sau poate doar îţi doreşti o piele mai frumoasă şi o inimă mai sănătoasă? :)Răspunsul este Nanoxyn Alpha!  Lasă acest miracol antioxidant să lucreze pentru tine!Încearcă-l şi tu şi spune-mi cum te-a ajutat.

Şi actorul Florin Zamfirescu îţi recomandă Nanoxyn Alpha,  suplimentul antioxidant care îl menţine energic, motivat, sănătos şi fericit. ?

Te invit să intri pe Nanoxyn.ro ca să afli mai mult despre beneficiile pe care ţi le-ar putea aduce şi ţie acest puternic antioxidant natural.

ca să afle prietenii şi cei dragi ţie despre puterea antioxidanţilor şi despre suplimentul care le-ar putea îmbunătăţi sănătatea şi starea de bine.

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin