Colesterol

Ai probleme cu colesterolul şi cauţi ceva ce te-ar putea ajuta?Acum poţi reduce nivelul colesterolului prin Puterea Antioxidanţilor.

Știai că antioxidanții luptă cu radicalii liberi din organismul tău care sunt responsabili de creşterea nivelului de colesterol şi de apariţia celor mai multe boli?

Te invităm să descoperi cum îţi afectează radicalii liberi sănătatea şi să testezi puterea antioxidantului Nanoxyn Alpha.Este un produs inedit, o invenție 100% românească ce îţi poate reduce nivelul colesterolului, poate preveni apariţia multor boli şi te poate ajuta să îţi revitalizezi întregul organism.

Are beneficii puternice pentru afecţiuni precum artrită, astm, alergii, diabet, pierderea părului, ten uscat, gripă şi răceli, colesterol crescut şi multe altele.

 • Întinereşte
 • Întăreşte sistemul imunitar
 • Oxigenează sângele
 • Îmbunătăţeşte tonusul pielii
 • Regenerează organismul
 • Previne apariţia bolilor

Citeşte cu atenţie detaliile de mai jos, vezi ce părere au şi cei care l-au mai consumat şi testeză-l şi tu. Transportul este gratuit.

Ne îmbolnăvim și îmbătrânim prematur din cauza LOR. 

Află ce putem face!

Știai că există în organismul un grup de „dușmani” care ne sabotează sănătatea? Ei sunt cei care ne distrug celulele noastre sănătoase, ei ne îmbătrânesc prematur și tot ei cauzează majoritatea bolilor.

Dr. Denham Harman a descris activitatea radicalilor liberi ca pe un fel de „iradiere internă”. Celulele sănătoase sunt atacate şi distruse fără cruțare de radicalii liberi care produc diverse simptome atribuite în mod normal procesului de îmbătrânire.

Zbârcirea pielii, petele pigmentate, cataractă, artrita, bolile de inimă, glaucomul, boala Alzheimer, pierderea memoriei, apoplexie, senilitate, cancer şi alte stări degenerative sunt câteva exemple.

Nu știu cât cunoști tu despre ei, dar radicalii liberi sunt oriunde. Dacă trăiești într-un oraș poluat, nu mănânci foarte sănătos, nu prea faci mișcare și ai o viață stresantă atunci aceștia te afectează și pe tine. 

Din fericire, putem lupta împotriva radicalilor liberi cu antioxidanţi şi putem astfel preveni majoritatea bolilor.

Urmărește video-ul de mai jos pentru a afla cum poți contracara efectul lor prin puterea antioxidanților.

Urmăreşte Video!

Nanoxyn Alpha

Este un produs inedit obţinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub formă de pudră: extract de vin roşu, extract de seminţe de struguri şi extract de frunze de măslin.

Aceste trei suplimente antioxidante sunt folosite în combinaţie cu nanoSOF, pe post de catalizator şi neutralizator al radicalilor liberi din organism.

Nanomaterialul patentat nanoSOF™ conține 83,88% Oxigen și permite transportul ingredientelor esențiale la nivel celular, crescând cu mult nivelul de absorbție al nutrienților și antioxidanților.

„Nanoxyn Alpha mi-a îmbunătăţit rezultatele la analizele medicale (colesterol, glicemie, uree, creatinina) cred că are un efect mare asupra sistemului imunitar deoarece de când folosesc acest produs cu aproximaţie peste un an nu am mai avut probleme cu răceala şi alte probleme de sănătate (dureri de cap,probleme digestive sau de altă natură)

Voi continua să-l folosesc în continuare. Vă mulţumesc!Recomand cu încredere tuturor categoriilor de vârstă!” Shiller Istvan

Shiller Istvan

Medicul nu mi-a mai mărit doza de medicamente, dimpotrivă eu am redus-o de la 3 ori/zi la 2 ori/zi.

La ultimul control la cabinetul de diabetologie nu s-a constatat înrăutățirea stării de sănătate.”

Eugen Oprisan – inginer

Iau Nanoxyn de cca.doi ani, am vrut să mă conving de cele spuse, care păreau să fie o revoluție în oxigenarea celulară prin nanoparticule.M-am convins că este așa. De a doua zi am simțit un reviriment în tot organismul, parcă toate funcțiile organismului se manifestau mai lejer, o stare de relaxare generală.

Cu timpul aceasta stare a devenit normală, era de la sine înțeles. Iarna trecută (în tot sezonul rece) nu am mai avut nicio viroză. (iarna făceam totdeauna 2-3 viroze) 

Iarna aceasta am făcut o viroză „scurtă” și mult mai ușoară față de alte dăți, când ținea 3 săptămâni.Trebuie să spun că de când sunt nu m-am vaccinat împotriva gripei și acum am 70 ani.

Recomand administrarea Nanoxyn Alfa tuturor persoanelor trecute de 40-50 ani, produs care duce (după părerea mea) la o oxigenare mai bună a celulelor, fapt ce duce automat la îmbunătățirea întregului cortegiu de funcții de bază ale organismului.

Aveţi consimțământul meu de a-mi face publică părerea, îmi asum ceea ce am afirmat.

Radu Nestor

Multiple analize și observații experimentale au condus la elaborarea unor combinații cu extracte naturale și NanoSOF™ care conlucrează sinergic, ducând, în consecință, la o creștere a capacității de reducere a radicalior liberi, a stresului oxidativ sau a elementelor de bază în menținerea unei stări de sănătate optime precum și reducerea oboselii.

NanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. De altfel, principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. 

Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită.

Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.

Nanoxyn Alpha™ te ajută să pui capăt semnelor şi simptomelor îmbătrânirii şi, în acelaşi timp, contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.

Anişoara Dobre

„După două luni de tratament intensiv pentru boala Wilson (care provocase și o ciroză hepatică severă)…analize și „n” investigaţii, organismul meu era foarte slăbit. Încercasem și alte variante de suplimente nutritive, sucuri naturale…etc. în continuare mă simţeam slăbită (ameţeli, tremur, fără poftă de mâncare…de tonus nu mai vorbim).

Aşa că, auzind de Nanoxyn Alpha mi-am zis „de ce nu?”. Mă bucur că am avut norocul să-l descopăr și curajul să-l comand. Starea mea este cu totul alta…simt că am energie, am reînceput activitatea și…cu paşi mici…am început să alerg chiar, iarăși….pe distanțe scurte (3-4 km).

Mulţumesc vouă şi recomand celor care vor să încerce… nu vor avea decât de câştigat. By the way…până şi pielea şi-a recăpătat elasticitate, nesperat pentru cei 47 de ani ai mei.”

Cum acţionează antioxidantul Nanoxyn Alpha:

 • Activează metabolismul celular printr-o mai bună oxigenare a organismului; 
 • Curăţă sistemul digestiv şi ficatul;
 • Menţine un sistem circulator sănătos, în baza unei circulaţii sangvine mai bune.
 • Îţi imbunătăţeste şi tonifică pielea, prin asigurarea unei circulaţii periferice mai bune. 
 • Menţine colesterolul bun şi nivelul de ESR (rata de sedimentare a eritrocitelor).

Suplimentul Antioxidant Nanoxyn Alpha™ conţine un ingredient natural cu triplă acţiune de susţinere a funcţiilor corpului uman. S-a dovedit că un regim antioxidant pe bază de Nanoxyn Alpha™ dă rezultate în primele 30 de zile.

Nanoxyn Alpha™

Furnizează mari cantități de oxigen la nivel celular ce favorizează o funcționare mai bună pentru inimă, creier, ficat şi piele.

Cum ne afectează radicalii liberi organismul şi cum ne ajută antioxidantul Nanoxyn Alpha

Antioxidanţii sunt compuşi naturali care protejează organismul de pericolul radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt atomi sau grupuri de atomi care (dacă nu sunt ţinuţi sub control de antioxidanţi) afectează celulele, sistemul imunitar şi pot duce la diverse boli, precum cele de inimă, la cancer sau alte boli degenerative.

Radicalii liberi sunt consideraţi de către oamenii de ştiinţă o cauză a procesului de îmbătrânire şi de asemenea a numeroaselor boli mentale ce apar din cauza numărului prea mare de radicali liberi în raport cu numărul prea mic de antioxidanţi. Dezechilibrul ce rezultă din diferenţa dintre numărul de radicali liberi şi puterea antioxidantă duce la procesul de îmbătrânire.

Radicalii liberi sunt consideraţi de către oamenii de ştiinţă şi o cauză a procesului de îmbătrânire şi de asemenea a numeroaselor boli mentale ce apar din cauza numărului prea mare de radicali liberi în raport cu numărul prea mic de antioxidanţi. Dezechilibrul ce rezultă din diferenţa dintre numărul de radicali liberi şi puterea antioxidantă duce la procesul de îmbătrânire.

Deşi mulţi antioxidanţi pot fi obţinuţi din alimentaţie, cum ar fi fructele proaspete, legumele proaspete, germenii de grâu etc., este greu să obţii o cantitate suficientă din aceste surse încât să înlături în permanenţă radicalii liberi creaţi de mediul poluat. Dar putem reduce ameninţarea radicalilor liberi consumând suplimente de nutrienţi-cheie precum NANOXYN Alpha.

Factori care pot duce la un exces de radicali liberi sunt:

Poluanţii din mediul înconjurător (gazele de eşapament, fumul de ţigară, etc.)

Dieta necorespunzătoare (alimentele prăjite în ulei produc un număr mare de radicali liberi);

Expunerea la radiaţii solare;

Expunerea la raze X prin radiografiile medicale.

Aşadar, dacă nu ai o alimentaţie sănătoasă, trăieşti într-un oraş poluat, duci o viaţă stresantă şi poate mai şi fumezi, şansele să fii afectat de radicalii liberi sunt foarte mari.

De aceea este important să suplimentăm cu antioxidanţi naturali.

Iar Nanoxyn Alpha probabil că este cel mai puternic antioxidant natural pe care îl poţi avea ca aliat împotriva radicalilor liberi deoarece s-a dovedit că antioxidanţii sunt mai puternici atunci când lucrează împreună. Şi acesta este punctul forte al lui Nanoxyn Alpha, faptul că are în compoziţie sa nanomaterialul Nanosof, ce are rol de catalizator al celor 3 ingredinte: extractul de vin roşu, extractul de seminţe de struguri şi extractul de frunze de măslin.

Nanoxyn Alpha – o invenţie 100% românească

Nanoxyn Alpha

Poţi vedea în video-ul alăturat antioxidantul Nanoxyn Alpha prezentat la o emisiune de pe TVR2 de către dr. Ion Stamatin, profesor universitar la Universitatea Bucureşti.

Nanosof ™ este un Bio-cărbune nanometric cu un conținut mare de oxigen și capacitate de absorbție mare a radicalilor liberi cât și putere de furnizare de oxigen nativ.Primele studii și investigații asupra proprietăților acestor nanomateriale au început înainte de 2010. Cu sprijinul dr. Ioan Stamatin, de la Universitatea din București, s-au efectuat primele investigări asupra capacității de captare a radicalilor liberi ( testul ORAC), constatându-se proprietăți net superioare ale biocărbunelui nanoSOF™ prin raportare la alți antioxidanți.

Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit foarte mult de când am început să folosesc Nanoxyn Alpha. În primul rând sufăr de o malformaţie foarte gravă la inimă care se numeşte defect septal ventricular şi care afectează oxigenarea sângelui. De aceea am vrut să încerc produsul acesta care promite oxigenarea.

Datorită bolii saturația oxigenului în sânge îmi este foarte scăzută. Acest supliment îmi ridică saturaţia sângelui, îmi îmbunătățește starea de sănătate și nu aș putea să renunț la consumarea lui. Chiar este un supliment revoluționar.

La întrebarea dacă aș recomanda acest supliment răspunsul este DA. Acest supliment mi-a schimbat starea de sănătate în bine. Îl recomand din suflet deoarece chiar creşte oxigenarea şi este nemaipomenit pentru sistemul cardiovascular. Dacă pe mine m-a ajutat care sufăr de o informație congenitala a inimii din nastere(eu având 52 de ani) cu siguranţă vă va ajuta şi pe voi. Recomand acest produs!”

Pleşu Anca

De ce funcţionează Nanoxyn Alpha?

Iată ce spun cercetătorii noştri:

„Pulberea de NanoSOF este captată de celule şi purtată în organism, neutralizând radicalii liberi la contactul cu aceştia, blocând crearea în lanţ de noi radicali liberi, şi se blochează astfel apariţia deficitului energetic în celule. Blocând dezvoltarea deficitului energetic la nivel celular, defavorizează şi previne astfel apariţia semnelor incipiente de boală. Celulele îşi reiau starea normală de funcţionare şi funcţionalitate în organism.”

Dr. Teodorescu Daniela – Dr. Ing în Inginerie chimică, consilier în Proprietate Industrială, Chimie, Chimia şi Ingineria substantelor organice, Petrochimie şi Carbochimie

„Nanosof este un compus fullerene oxigenat obţinut prin metode originale, care dispune de proprietăţi remarcabile de eliminare a radicalilor liberi.”

Bogdan Amuzescu, MD, PhD, Assoc. prof. Departamentul Biofizica şi Fiziologie, Facultatea de Biologie, Universitatea din Bucureşti

Analize şi Documente Oficiale

Teste analitice Nanoxyn – Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului

Certificat de notificare – Institutul Naţional de Cercetare

Diplomă de Excelenţă în Cercetare

Teste ORAC Capacitate Antioxidanta

Efectele pe termen mediu şi lung ale antioxidantului Nanoxyn Alpha pentru următoarele afecţiuni:

 • Artrită:  calmarea durerilor acute, efect anti-inflamator;
 • Astm: a fost demonstrat un efect anti-inflamator în aplicaţiile locale, au fost folosite două tablete pe zi, una dimineaţa şi alta seară;
 • Alergii: inhibă răspunsul alergic al organismului;
 • Pierderea părului: întăreşte firul de păr şi îi restaurează supleţea;
 • Contracţii musculare: este un relaxant muscular, tonifică şi întăreşte fibra musculară;
 • Gripă şi răceli: gripă este ameliorată în 2-3 zile fără efecte secundare, reduce afecţiunile cauzate de virusul influenza;
 • Tromboflebite şi tromboze: dizolvă trombii din vene în 1-4 luni;
 • Pareze, semipareze: reface organele afectate în 7-8 săptămâni, primele efecte se observă după 3-4 zile de la administrare;
 • Afecţiuni ale ficatului şi hepatită: ajută celulele ficatului să se regenereze rapid;
 • Pietre şi nisip la rinichi: dizolvă piatra în câteva luni şi ajută la reducerea durerilor cauzate de crizele renale;
 • Colite şi deranj stomacal: durerea cauzată de colite dispare; ajută la refacerea florei intestinale;
 • Colesterol: Scade colesterolul aducându-l la nivel normal;
 • Ateroscleroză: ajută la recuperarea parţială a afecţiunilor cauzate;
 • Cardiopatie ischemică: ameliorează durata şi intensitatea crizelor. În anumite cazuri duce la eliminarea lor;
 • Gastrite şi ulcere: reduce şi elimină durerea, regenerează ţesturile afectate;
 • Arsuri: reducere durerea, ameliorează ţesutul;
 • Venele varicoase: reduce durerea cauzată şi elimină venele varicoase;
 • Lovituri: ajută la recuperarea rapidă a vanătăilor şi rănilor produse de lovituri;
 • Nevroze şi stări de stres: calmează starea nervoasă;
 • Parkinson: uşurează crizele, reduce spasmele şi evenimentele necontrolabile;
 • Diabet: scade nivelul de zahăr din sânge şi ajută la eliminarea fenomenelor secundare cauzate de boală;
 • E.coli şi cistite: după numai câteva zile dispar împreună cu senzaţia neplăcută pe care o creează;
 • Fertilitate: minim 4 luni ambii parteneri tratament cu Nanoxyn

Pare prea frumos ca să fie adevărat? Pare că Nanoxyn Alpha este o „pastilă minune” pentru toate bolile?

Probabil că pare greu de crezut că o pastilă poate avea efecte benefice pentru o multitudine de boli. Dar când te gândeşti logic la următoarele 3 lucruri:

1. Radicalii liberi sunt cei care produc distrugerea celulelor sănătoase şi implicit cauzează majoritatea bolilor deoarece organismul nostru nu mai are puterea să se refacă.2. Antioxidanţii luptă cu radicalii liberi şi previn apariţia bolilor, întărind şi regenerând organismul.3. Antioxidanţii sunt mai puternici atunci când lucrează împreună.

Astfel ajungem la concluzia că Nanoxyn Alpha este un antioxidant foarte puternic, datorită celor 3 ingrediente naturale combinate cu nanomaterialul NanoSOF pe post de catalizator.

 

Nanoxyn Alpha chiar este un supliment alimentar cu adevărat revoluţionar ce poate avea multiple beneficii pentru organismul nostru. Merită să-l testezi şi tu!

„Eu sunt mulţumită de produsul Nanoxyn Alfa. Utilizând acest produs, am observat o îmbunătățire a tranzitului intestinal. Cei care au probleme similare pot folosi cu încredere produsul acesta.”

Iordan Cornelia

COMANDĂ NANOXYN ALPHA

Iniţial, preţul pentru o cutie de Nanoxyn Alpha, ce conţine 30 de tablete, a fost 199 de lei, dar în perioada următoare îl poţi achiziţiona la doar 170 de lei. Şi în plus, dacă alegi Pachetul Recomandat de 4 cutii, mai salvezi 97 de lei. În loc de 596 de lei, vei plăti doar 499 de lei şi îţi vei asigura astfel „doza de sănătate” pentru următoarele 4 luni sau pentru toată familia.

Instance 1

O cutie

199 Lei 170 Lei

 • 30 de zile
 • Transport Gratuit

comanda nanoxyn alpha

4 cutii – Pachetul recomandat

596 Lei 499 Lei

 • 120 de zile
 • Pachet Familie
 • Transport Gratuit

comanda nanoxyn alpha

2 cutii

298 Lei280 Lei

 • 60 de zile
 • Transport Gratuit

comanda nanoxyn alpha

3 Cutii

447 Lei390 Lei

 • 90 de zile
 • Transport Gratuit

comanda nanoxyn alpha

Dacă dorești să faci comanda prin telefon poți să ne suni la 0764 633 334

100% GARANŢIA BANILOR ÎNAPOI

Dacă din orice motive vrei să trimiţi coletul înapoi, se poate returna în 15 zile, conform politicii de retur. Şi vei primi toţi banii înapoi.

Cum ar fi dacă ai trăi într-un corp mai sănătos şi ai avea mai multă energie ca să te bucuri de viaţă?

Ce ai face diferit? Te-ai juca mai mult cu copiii sau cu nepoţii? Ai face mai mult sport? Te-ai plimba mai mult în natură?Ai lucra mai eficient şi ai produce mai mulţi bani? 

Până la urmă dacă vei avea mai multă energie ca să fii mai productiv la jobul tău sau în afacerea ta atunci vei câştiga mai mult, iar achiziţionarea antioxidantului Nanoxyn Alpha va fi cu adevărat o investiţie bună pentru tine.

Sau cum ar fi dacă problema de sănătate care te macină acum, şi pe care Nanoxyn Alpha o poate ameliora, nu te-ar mai deranja în viaţa de zi cu zi? Cum s-ar schimba viaţa ta?

Uneori nu putem să fim cu adevărat fericiţi şi să ne bucurăm de momente plăcute alături de cei dragi pentru că ne deranjează anumite afecţiuni. Dacă ceea ce te deranjează şi pe tine se numără pe lista de afecţiuni prezentate mai sus, atunci meriţi să îţi faci ţie un cadou şi să testezi puterea antioxidantului Nanoxyn Alpha.

Nu ai nimic de pierdut. Dacă nu o să îţi placă pur şi simplu nu mai comanzi altădată. Dar cei care cumpără Nanoxyn Alpha simt efectele sale şi devin clienţi fideli, mulţi cumpărând chiar şi în fiecare lună.E alegerea ta dacă vrei să încerci. Ideea este că dacă nu faci nimic totul va rămâne la fel sau mai rău, unele probleme chiar se pot agrava. Alege sănătatea, alege viaţa, alege să trăiesti din plin!

Testează acum antioxidantul Nanoxyn Alpha şi dă un restart vieţii tale!

P.S. Pune stop efectelor radicalilor liberi asupra organismului tău! Meriţi să te bucuri mai mult de viaţă. Meriţi să trăiesti într-un corp cât mai sănatos. Comandă acum antioxidantul Nanoxyn Alpha!

*Nanoxyn Alpha ™ este un supliment alimentar și nu este destinat pentru a vindeca boli, ori să înlocuiască o dietă echilibrată. Persoanele cu boli cronice trebuie să consulte un medic înainte de a consuma orice supliment alimentar. Nanoxyn Alpha ™ nu este recomandat persoanelor sub vârsta de 18 ani ori femeilor însărcinate. De asemenea efectele pot sa difere de la o persoana la alta, nu putem sa garantam aceleasi rezultate.

© 2019 Nanosof Health SRL. Toate drepturile rezervate

EN |ANPC | Cookie I Termeni si conditii  I  Disclaimer I GDPR Contact