Ce sunt Suplimentele Alimentare?

nanoxyn-alpha

În conformitate cu Directiva privind suplimentele alimentare (Directiva 2002/46 / CE), suplimentele alimentare “sunt definite ca alimente destinate să suplimenteze dieta normală și care sunt surse concentrate de nutrienți sau alte substanțe cu efect nutrițional sau fiziologic, singure sau în combinație, comercializate sub formă de doză, și anume forme.

Cum ar fi capsule, pastile, tablete, pilule și alte forme similare, plicuri cu pulbere, fiole cu lichide, sticle de distribuire în picături și alte forme similare de lichide și pulberi destinate a fi luate în cantități mici măsurate , în care nutrienții ar putea fi vitamine, minerale, extracte din plante și alte ingrediente.

Știința din spatele produselor NANOXYN Alpha
Mergeți în orice magazin de produse naturale și priviți în jur. Majoritatea suplimentelor pe care le vedeți și ingredientele din ele au fost studiate într-o oarecare măsură de cercetători și cercetători.
Cercetarea este modul în care verificăm calitatea și siguranța produselor Nanoxyn Alpha și este baza procesului nostru de dezvoltare a produselor.

Deoarece procesul este în întregime VERDE, metoda nu presupune folosirea solvenţilor chimici şi poate fi uşor aplicată în producţia pe scară largă. Nanoxyn Alpha™, primul produs deja destinat consumului pe piaţă de către consumatorul final, este un supliment nutriţional în totalitate natural, care beneficiază de proprietăţile catalitice şi conţinutul ridicat de oxigen ale componentei nanoSOF™.

Dezvoltarea produselor

Declarațiile privind beneficiile pentru sănătate scrise pe etichetele produselor noastre sunt susținute de cercetători. Folosim ingrediente care sunt susținute de studii clinice și studii de laborator.
Etichetele noastre sunt corecte. Folosim datele științifice pentru a ne asigura că afirmațiile pe care le facem pentru produsele noastre, atât pentru sănătate, cât și pentru afirmații de conținut, sunt corecte și legitime. Cercetătorii ne spun cât de mult dintr-un ingredient să adăugăm într-un produs.

Informațiile cum ar fi doza, dimensiunea de servire și, în multe cazuri, utilizarea sugerată se bazează pe dozele utilizate în studiile clinice reale. Urmând cele mai recente studii rămânem la curent cu ultimele tendințe în domeniul sănătății, precum și cu cele mai presante nevoi de sănătate ale consumatorilor de astăzi. Apoi, adaptăm cele mai noi produse și actualizăm formulele existente pentru a răspunde acestor nevoi.

Dovada este în produsele noastre.
Deci, cum știm că produsele Nanoxyn sunt formulate corect? – prin analize şi documente oficiale care le punem la dispoziţia clienţilor noştri aici.
Mai jos poţi să vezi ce spun cercetătorii despre nanoSOF™ .

suplimente alimentare

BENEFICIILE unei diete antioxidante pe bază de Nanoxyn Alpha™:
• Activarea metabolismului celular printr-o mai bună oxigenare a organismului;

• Susţinerea metabolismului general prin reducerea toxinelor şi a radicalilor liberi;

• Curăţarea sistemului digestiv şi a ficatului;
• Menţinerea unui sistem circulator sănătos, în baza unei circulaţii sangvine mai bune;
• Îmbunătăţirea şi tonifierea pielii, prin asigurarea unei circulaţii periferice mai bune;
• Menţinerea colesterolului bun şi a nivelului de ESR (rata de sedimentare a eritrocitelor).

suplimente alimentareO sigură tabletă de Nanoxyn Alpha™ cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbţie a radicalilor din oxigen), ceea ce acoperă necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreagă al unei persoane.

Nanoxyn Alpha™ conţine tablete cu eliberare lentă pe parcursul a 24 de ore, asigurând faptul că se eliberează treptat în corp exact cantitatea optimă de suplimente antioxidante de-a lungul zilei, fără a exista riscul de supradozaj.

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin