Nanoxyn Alpha™ dizolva colesterolul rau

colesterol

Un nivel crescut al colesterolului din sange este un inamic al inimii noastre.

Si pentru ca se depune pe artere, le ingroasa si le obtureaza, acest dusman tacut ne poate afecta viata daca nu este tinut sub control.

Ca sa ne mentinem inima si vasele de sange sanatoase, este important sa intelegem ce este colesterolul.

In termeni mai simpli, colesterolul este o substanta grasa, ca o ceara, care calatoreste in sange prin intermediul lipoproteinelor.

De stiut ca aceste lipoproteine sunt de doua feluri: lipoproteine cu densitate mare (HDL) cunoscute sub numele de colesterolul “bun”, si lipoproteine cu densitate mica (LDL) numite si colesterol “rau”.

Colesterolul “rau” LDL, despre care auzim des, se depune pe vasele de sange si duce la boli cardiace, blocaje arteriale la nivelul membrelor si la alte afectiuni grave.

Tu cand ti-ai facut ultima data analizele de sange si ce ai aflat despre nivelul colesterolului tau?

Retine! De regula, colesterolul LDL crescut nu are simptome si multe persoane nu sunt constiente ca au un nivel de colesterol ridicat.

Singurul mod prin care tu poti detecta daca ai sau nu colesterolul LDL marit este un test de sange. Doar acest test (profilul lipidic) indica
valorile HLD si LDL.

Ai aflat ca nivelul colesterolului “rau” LDL este ridicat?

Trebuie sa actionezi imediat ca sa eviti complicatiile si pericolele de sanatate la care poate duce in timp. Diabetul, hipertensiunea arteriala si
infarctul sunt cateva dintre ele.

Nu-l ignora! Nivelul crescut de LDL are efecte negative pe termen lung! Ateroscleroza este principala cauza de mortalitate din tarile civilizate.

bad-good
3

Deoarece se manifesta in timp, de-a lungul anilor, atunci cand colesterolul reuseste sa astupe arterele celor mai importante organe, precum creierul, inima sau rinichii, si sa formeze placile de aterom, ateroscleroza este considerata o boala periculoasa.

Dar cum poti actiona? Ce trebuie sa faci? Ce remedii exista pentru a preveni si pentru a scadea colesterolul?

Scaderea nivelului colesterolului o poti face mai intai prin schimbarea stilului de viata.

In functie de valorile lui si de gravitate, colesterolul poate fi redus si prin medicamentele indicate de medic. Dar, in paralel, sportul, nutritia si
obiceiurile sanatoase trebuie sa primeze.

Pe langa exercitiile fizice, ai nevoie de o alimentatie sanatoasa bogata in grasimi nesaturate, bune, care previn depunerea de LDL pe interiorul
vaselor sanguine, de fibre si de antioxidanti.

Licopenul din rosii, vitamina C si fibrele din spanac, vitaminele antioxidante din kiwi, acidul malic si fibrele din mere si antioxidantii
din sucul de rodie, mure, afine, coacaze, merisoare si alte fructe de padure sunt doar cateva alimente antioxidante care lupta impotriva
colesterolului.

Depunerile de colesterol din vasele de sange pot fi dizolvate si cu suplimente antioxidante.

4
5

Stiinta medicala vine acum in sprijinul nostru cu diverse formule de antioxidanti cu proprietati benefice pentru colesterol.

Noile suplimente alimentare vin puternic din urma cu aplicatii promitatoare bazate pe carbunii vegetali nanometrici care cresc puterea antioxidanta.

Antioxidantul Nanoxyn Alpha™ reprezinta formula noua si revolutionara deoarece este produs pe principiile nanotehnologiei.

Tu cum iti mentii nivelul colesterolului in parametri normali?

Daca suferi de colesterol marit si esti in cautarea unui remediu natural si eficient, pentru a preveni sau scadea colesterolul “rau”, iti recomand suplimentul antioxidant Nanoxyn Alpha™.

Nanoxyn Alpha™ are proprietati net superioare altor antioxidanti care pot dizolva depunerile de colesterol de pe artere.

De ce Nanoxyn Alpha™ inseamna mai mult oxigen la nivel celular si, implicit, o mai mare putere de curatare a arterelor infundate
de grasimi?

Pentru ca pulberea nanoSOF este componenta revolutionara a acestui antioxidant inedit. Contine 83,88% Oxigen!

Aceasta inseamna o putere foarte mare de oxigenare si refacere a celulei.

Nanoxyn Alpha™ curata organismul, dizolva depunerile de colesterol, si lupta impotriva bolilor cardiovasculare.

4-flacoane-800

Capacitatea lui antioxidanta este demonstrata de testele de laborator ORAC care indica un scor de 6000 unitati pe tableta.

Raportat la alti antioxidanti existenti pe piata, Nanoxyn Alpha™ , de 1000 de ori mai puternic decat vitamina C, are proprietati net superioare validate de toate testele analitice in domeniu.

Tocmai ai primit rezultatul analizelor de sange si ai intrat in panica pentru ca valoarea colesterolului “rau” LDL trebuie sa scada imediat?

Ai vrea sa iti echilibrezi valorile normale ale colesterolului printr-o metoda cat mai naturala si fara efecte adverse?

Nu lasa colesterolul rau sa-ti faca ravagii in organism, alege Nanoxyn Alpha !

Carbunii vegetali nanometrici, recenti descoperiti, amplifica procesul natural de antioxidare.

De aceea Nanoxyn Alpha™ este acum aliatul al tau cel mai puternic in lupta cu bolile la care acesta te predispune.

Vrem sa stim cum ai simtit diferenta dintre acest produs nou si alte produse clasice testate pana acum. Lasa-ne un comentariu.

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin