Beneficii și Ingrediente Nanoxyn Alpha ™

Nanoxyn Alpha

Primele aplicaţii ce au fost investigate cu privire la acest produs au fost făcute în scop medical, pe masură ce apăreau rezultate uimitoare încă de la primele teste efectuate. De asemenea, se fac în continuare cercetări legate de beneficii Nanoxyn Alpha, tratarea herpesului, precum şi a altor afecţiuni ale pielii, iar rezultatele sunt deosebit de promiţătoare.

Nanosof Health SRL se concentrează pe dezvoltarea şi lansarea pe piaţă a unor produse destinate consumatorului final, având componenta nanoSOF ca ingredient activ. NanoSOF™, nanomaterial ce constă în cărbune vegetal nanometric (distribuit pe straturi concentrice = nano onion-poly-like solid fullerenes), este obţinut din sâmburi uscaţi de măsline.

 

Deoarece procesul este în întregime verde, metoda nu presupune folosirea solvenţilor chimici şi poate fi uşor aplicată în producţia pe scară largă. Nanoxyn Alpha™, primul produs deja destinat consumului pe piaţă de către consumatorul final, este un supliment nutriţional în totalitate natural, care beneficiază de proprietăţile catalitice şi conţinutul ridicat de oxigen ale componentei nanoSOF™.

 

Cel mai bun supliment antioxidant de pe piaţă!

Putem să facem o astfel de afirmaţie pe baza următoarelor aspecte:

Care sunt avantajele unei diete antioxidante pe bază de Nanoxyn Alpha™

Acest supliment antioxidant are nenumărate beneficii Nanoxyn Alpha. Întâi de toate, Nanoxyn ajută la activarea metabolismului celular, printr-o mai bună oxigenare a organismului și susține metabolismul general prin reducerea toxinelor și a radicalilor liberi din organism. Pe lângă cele două menționate anterior, există și alte beneficii Nanoxyn: curăţarea sistemului digestiv şi a ficatului. Mai mult de atât, acesta ajută la menținerea unui sistem circulator sănătos, în baza unei circulații sangvine mai bune. Totodată, atunci când vine vorba de beneficii Nanoxyn, acesta îmbunătățește și tonifierea pielii, prin asigurarea unei circulații periferice mai bune. Printre alte beneficii Nanoxyn se numără și meţinerea colesterolului bun şi a nivelului de ESR (rata de sedimentare a eritrocitelor).

O sigură tabletă de Nanoxyn Alpha™ cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbţie a radicalilor din oxigen), ceea ce acoperă necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreagă al unei persoane.

Nanoxyn Alpha™ conţine tablete cu eliberare lentă pe parcursul a 24 de ore, asigurând faptul că se eliberează treptat în corp exact cantitatea optimă de suplimente antioxidante de-a lungul zilei, fără a exista riscul de supradozaj.

 

O sigură tabletă de Nanoxyn Alpha™ cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbţie a radicalilor din oxigen), ceea ce acoperă necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreagă al unei persoane.

Nanoxyn Alpha™ conţine tablete cu eliberare lentă pe parcursul a 24 de ore, asigurând faptul că se eliberează treptat în corp exact cantitatea optimă de suplimente antioxidante de-a lungul zilei, fără a exista riscul de supradozaj.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Nanoxyn Alpha™, cel mai bun supliment antioxidant existent pe piaţă, a fost obţinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub formă de pudră: extract de vin roşu, extract de seminţe de struguri şi extract de frunze de măslin. Aceste trei suplimente antioxidante sunt folosite în combinaţie cu nanoSOF, pe post de catalizator şi neutralizator al radicalilor liberi din organism. Materialul nanoSOF este dispersat în amestecul natural de antioxidanţi, având o valoare neutră a pH-ului. Consumul recomandat de supliment antioxidant Nanoxyn Alpha™ este de o tabletă dimineaţa, luată cu un pahar mare de apă. Acest mod de administrare asigură o distribuţie optimă a suplimentelor de antioxidanţi în fluidele corpului.

INGREDIENTE

NANOMATERIAL

Fullerenii au fost descoperiţi din întâmplare în 1985, fapt pentru care în 1986 a fost acordat premiul Nobel pentru chimie. Numele de „fullereni” provine de la cunoscutul arhitect Buckminster Fuller, care a construit celebrul dom geodezic – biosfera Montreal. Fullerenii sunt un alotrop de carbon (o moleculă ce constă într-un singur element) cu o structură chimică între grafit şi diamant. Este o moleculă cu 60 de atomi de carbon şi o structură asemănătoare balonului de fotbal (C60). Diametrul unei molecule C60 este de aprox. 0,7 nm (1 nm = 10-6 mm). În mod surprinzător, există un număr de fullereni sau fragmente de fullereni în natură: în carbunele medicinal, în carbonul activat şi în funinginea produsă în urma arderii sâmburilor sau legumelor proaspete. Ingredientul inovator din nano polifullerenii distribuiţi pe straturi concentrice (nanoSOF) se obţine exclusiv prin procesul de prelucrare a sâmburilor uscaţi de măsline, pe baza unei metode brevetate de producător. El conţine: oxigen (83.88%), carbon (13.93%) şi nitrogen (1.3%). Pentru a folosi materialul nanoSOF în suplimentul nostru antioxidant natural, nanomaterialul este tratat ultrasonic în apă ultra-pură, pentru a obţine un nanomaterial ce se încadrează într-un inverval nanometric specific. Materialul nanoSOF™ are o suprafaţă încărcată puternic negativ, ceea ce îi conferă acestuia capacităţi de absorbţie de tip burete, ceea ce contribuie la absorbţia radicalilor liberi din organism şi, de asemenea, funcţionează ca un catalizator de mari dimensiuni care multiplică activitatea antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale.

logo-nanoxyn
Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin