Nanoxyn Alpha dizolvă colesterolul rău

Un nivel crescut al colesterolului din sânge este un inamic al inimii noastre.
Şi pentru că se depune pe artere, le îngroaşă şi le obturează, acest duşman tăcut ne poate afecta viaţa dacă nu este ţinut sub control.

Ca să ne menţinem inima şi vasele de sânge sănătoase, este important să înţelegem ce este colesterolul.
În termeni mai simpli, colesterolul este o substanţă grasă, ca o ceară, care călătoreşte în sânge prin intermediul lipoproteinelor.

De ştiut că aceste lipoproteine sunt de două feluri: lipoproteine cu densitate mare (HDL) cunoscute sub numele de colesterolul "bun", şi lipoproteine cu densitate mică (LDL) numite şi colesterol "rău".
Colesterolul "rău" LDL, despre care auzim des, se depune pe vasele de sânge şi duce la boli cardiace, blocaje arteriale la nivelul membrelor şi la alte afecţiuni grave. 


Tu când ţi-ai făcut ultima dată analizele de sânge şi ce ai aflat despre nivelul colesterolului tău?

Reţine! De regulă, colesterolul LDL crescut nu are simptome şi multe persoane nu sunt conştiente că au un nivel de colesterol ridicat.

Singurul mod prin care tu poţi detecta dacă ai sau nu colesterolul LDL mărit este un test de sânge. Doar acest test (profilul lipidic) indică valorile HDL şi LDL.

Ai aflat că nivelul colesterolului "rău" LDL este ridicat?
Trebuie să acţionezi imediat ca să eviţi complicaţiile şi pericolele de sănătate la care poate duce în timp. Diabetul, hipertensiunea arterială şi infarctul sunt câteva dintre ele.

Nu-l ignora! Nivelul crescut de LDL are efecte negative pe termen lung!
Ateroscleroza este principala cauză de mortalitate din ţările civilizate.
Deoarece se manifestă în timp, de-a lungul anilor, atunci când colesterolul reuşeşte să astupe arterele celor mai importante organe, precum creierul, inima sau rinichii, şi să formeze plăcile de aterom, ateroscleroza este considerată o boală periculoasă.

Dar cum poţi acţiona? Ce remedii ai la dispoziţie pentru a preveni şi pentru a scădea colesterolul?

Scăderea nivelului colesterolului o poţi face mai întâi prin schimbarea stilului de viaţă.
În funcţie de valorile lui şi de gravitate, colesterolul poate fi redus şi prin medicamentele indicate de medic. Dar, în paralel, sportul, nutriţia şi obiceiurile sănătoase trebuie să primeze.

Pe lângă exerciţiile fizice, ai nevoie de o alimentaţie sănătoasă bogată în grăsimi nesaturate, bune, care previn depunerea de LDL pe interiorul vaselor sanguine, de fibre şi de antioxidanţi.

Licopenul din roşii, vitamina C şi fibrele din spanac, vitaminele antioxidante din kiwi, fibrele din mere şi antioxidanţii din sucul de rodie, mure, afine, coacăze, merişoare şi alte fructe de pădure sunt doar câteva alimente antioxidante care lupta împotriva colesterolului.

Depunerile de colesterol din vasele de sânge pot fi dizolvate şi cu suplimente antioxidante.

Ştiinţa medicală vine acum în sprijinul nostru cu diverse formule de antioxidanţi cu proprietăţi benefice pentru colesterol.

Noile suplimente alimentare vin puternic din urmă cu aplicaţii promiţătoare bazate pe cărbunii vegetali nanometrici care cresc puterea antioxidantă.

Nanoxyn Alpha reprezintă formula nouă şi revoluţionară de suplimente antioxidante deoarece este produs pe principiile nanotehnologiei. Poţi afla mai mult despre nanotehnologie şi beneficiile ei pe http://nanoxyn.ro

Tu cum îţi menţii nivelul colesterolului în parametri normali?

Dacă suferi de colesterol mărit şi eşti în căutarea unui remediu natural şi eficient, pentru a preveni sau scădea colesterolul "rău", îţi recomand suplimentul antioxidant Nanoxyn.  

Nanoxyn are proprietăţi net superioare altor antioxidanţi care pot dizolva depunerile de colesterol de pe artere.

De ce Nanoxyn înseamnă mai mult oxigen la nivel celular şi, implicit,  o mai mare putere de curăţare a arterelor înfundate de grăsimi?

Pentru ca pulberea nanoSOF este componenta revoluţionară a acestui antioxidant inedit. Conţine 83,88% oxigen! Aceasta înseamnă o putere foarte mare de oxigenare şi refacere a celulei.

Nanoxyn curata organismul, dizolvă depunerile de colesterol, şi lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

Raportat la alţi antioxidanţi existenţi pe piaţă, Nanoxyn, de 1000 de ori mai puternic decât vitamina C, are proprietăţi net superioare validate de toate testele analitice în domeniu.

Tocmai ai primit rezultatul analizelor de sânge şi ai intrat în panică pentru că valoarea colesterolului "rău" LDL trebuie să scadă imediat?

Ai vrea să îţi echilibrezi valorile normale ale colesterolului printr-o metodă cât mai naturală şi fără efecte adverse?
Nu lăsa colesterolul rău să-ţi facă ravagii în organism, reglează-l cu Nanoxyn!

Cărbunii vegetali nanometrici, recenţi descoperiţi, amplifica procesul natural de antioxidare.
De aceea Nanoxyn este acum aliatul tău cel mai puternic în lupta cu bolile la care colesterolul te predispune.
 

Intră pe http://nanoxyn.ro şi alege pentru sănătatea ta un produs inovator realizat pe principiile nanotehnologiei.

ca să afle prietenii şi cei dragi ţie despre un remediul inovator şi natural care-i poate ajuta să-şi regleze colesterolul rău din sange.