Îmbunătățește-ți sănătatea cu Nanoxyn Alpha™, invenția antioxidantă 100% românească

sanatatea cu nanoxyn

De 1000 de ori mai puternic decât vitamina C, Nanoxyn Alpha™ este o formulă revoluţionară de suplimente antioxidante cu putere de a ajuta în problemele de sănătate legate de vârstă şi de a creşte durata de viaţă.

4-flacoane-800-nobg

Gândit pentru a ne îmbunătăţi viaţa, Nanoxyn Alpha™ este miracolul antioxidant românesc creat de câţiva oameni cu titlu de excelenţă în cercetare.

 

1-flacon-800-300x300-nobg

Prof. Ioan Stamatin

și cercetarea românească

Cercetările aparțin unei echipe de oameni de știință români condusă de profesorul Ioan Stamatin de la Facultatea de Fizică București.

stamatin

Nanoxyn Alpha™ este rezultatul unor numeroase cercetari stiintifice.

Inca inainte de anul 2010, profesorul Ioan Stamatin de la Universitatea din Bucuresti incepe studiul nanomaterialelor.

“Elemente de nanotehnologie”, aparuta in 2008, este lucrarea ilustrului profesor in care sunt prezentate domeniile de aplicabilitate a nanotehnologiei:

  • biosenzori
  • surse de energie
  • medicină si biologie.
nanotehnologia

Nanotehnologia, “tehnologia fabricaţiei secolului 21”, cuprinde ingineria de înaltă precizie, direcţia principală în aplicaţiile biomedicale din arii ca terapia genetică, transportul dirijat de medicamente, noi tipuri de medicamente, tehnici de sinteză la scală nanometrică sau mai concis arta manipulării atomilor individuali şi a moleculelor pentru a construi structuri cu proprietăţi dirijate. Ioan Stamatin

Alaturi de o echipa de specialisti in

  • inginerie chimica, biofizica, biologie si biochimie moleculara

Cercetarile aplicabilitatii nanomaterialelor in medicina continua si au ca rezultat descoperirea unui ingredient revolutionar: pulberea NanoSOF™, un carbune nanometric vegetal extras din samburi uscati de masline.

Cu sprijinul prof. Stamatin, se efectueaza primele investigări asupra capacității de captare a radicalilor liberi (testul ORAC), constatându-se proprietăți net superioare ale biocarbunelui NanoSOF™ prin raportare la alți antioxidanți.

“Pulberea NanoSOF™este captata de celule si purtata in organism, neutralizand radicalii liberi…” Dr. Ing. in Inginerie Chimica Teodorescu Daniela

 

Despre pastila care ar putea adăuga ani de sănătate vieţii noastre aflăm mai mult chiar de la profesorul universitar Ioan Stamatin, invitat într-o emisiune TVR în care ne face dezvăluiri legate de activitatea de inovare a acesteia.

Vrei să trăieşti mai mult şi mai bine într-un corp sănătos, puternic şi viguros alături de cei dragi?

Alege un antioxidant de 1000 de ori mai puternic decât Vitamina C: Nanoxyn Alpha™.

Beneficii:

Ia-ți doza zilnică de sănătate! Te costă doar 3,75 lei/zi dacă alegi pachetul de 4 cutii.

Shopping Cart
ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin