Imbunatateste-ti sanatatea cu Nanoxyn Alpha™, inventia antioxidanta 100% romaneasca

De 1000 de ori mai puternic decât vitamina C, Nanoxyn Alpha™ este o formulă revoluţionară de suplimente antioxidante cu putere de a ajuta în problemele de sănătate legate de vârstă şi de a creşte durata de viaţă.

nanoxyn alpha 4

Gândit pentru a ne îmbunătăţi viaţa, Nanoxyn Alpha™ este miracolul antioxidant românesc creat de câţiva oameni cu titlu de excelenţă în cercetare.

Nici cercetătorii americani, nici cei englezi, ci oamenii de ştiinţă români ne uimesc de această dată cu o invenţie care ne poate îmbunătăţi sănătatea şi ne poate prelungi cu mulţi ani viaţa.

nanoxyn
Emag 1 flacon v1

Prof. Ioan Stamatin

si cercetarea romaneasca

Cercetarile aparțin unei echipe de oameni de știință români condusă de profesorul Ioan Stamatin de la facultatea de fizică București.

Nanoxyn Alpha™ este rezultatul unor  numeroase cercetari stiintifice. 

Inca inainte de anul 2010, profesorul Ioan Stamatin de la Universitatea din Bucuresti incepe studiul nanomaterialelor. “Elemente de nanotehnologie”, aparuta in 2008, este lucrarea ilustrului profesor in care sunt prezentate domeniile de aplicabilitate a nanotehnologiei:

biosenzori, surse de energie, medicină si biologie. 

Nanotehnologia, “tehnologia fabricaţiei secolului 21”, cuprinde ingineria de înaltă precizie, direcţia principală în aplicaţiile biomedicale din arii ca terapia genetică, transportul dirijat de medicamente, noi tipuri de medicamente, tehnici de sinteză la scală nanometrică sau mai concis arta manipulării atomilor individuali şi a moleculelor pentru a construi structuri cu proprietăţi dirijate. Ioan Stamatin

Alaturi de o echipa de specialisti in 

inginerie chimica, biofizica, biologie si biochimie moleculara, cercetarile aplicabilitatii nanomaterialelor in medicina continua si au ca rezultat descoperirea unui ingredient revolutionar: pulberea NanoSOF™,  un carbune nanometric vegetal extras din samburi uscati de masline. 

Cu sprijinul prof. Stamatin, se efectueaza primele investigări asupra capacității de captare a radicalilor liberi (testul ORAC), constatându-se proprietăți net superioare ale biocarbunelui NanoSOF™  prin raportare la alți antioxidanți.

Pulberea NanoSOF™este captata de celule si purtata in organism, neutralizand radicalii liberi…” Dr. Ing. in Inginerie Chimica Teodorescu Daniela

Află tot ce spun aceşti cercetători români despre Nanoxyn Alpha™ dând click aici.

Despre pastila care ar putea adăuga ani de sănătate vieţii noastre aflăm mai mult chiar de la profesorul universitar Ioan Stamatin, invitat într-o emisiune TVR în care ne face dezvăluiri legate de activitatea de inovare a acesteia.

Vrei să trăieşti mai mult şi mai bine într-un corp sănătos, puternic şi viguros alături de cei dragi? Alege un antioxidant de 1000 de ori mai puternic decât Vitamina C: Nanoxyn Alpha™. Beneficii:

 • Întărește sistemul imunitar
 • Îmbunătățește tonusul pielii
 • Regenerează organismul

Testează un produs 100% românesc!

Ia-ti doza zilnică de sănătate! Te costă doar 3,75 lei/zi dacă alegi pachetul de 4 cutii.

nanoxyn alpha 4

450 Lei – Preferatul clienţilor

Bucură-te de celule noi şi sănătoase cu mai mult Oxigen de la Nanoxyn Alpha™

Ingredientul inovator NanoSOF™, furnizează o cantitate uriaşă de Oxigen (83,88%) la nivel celular pentru o funcţionare mai bună a creierului, inimii, ficatului, plămânilor şi pielii.

Milioane de oameni suferă de oboseală cronică…

Milioane de oameni suferă de boli cardiovasculare, boli endocrine, de nutriţie şi metabolism, boli de respiraţie şi… lista poate continua.

Cifrele sunt cu adevărat îngrijorătoare: 2,6 milioane de persoane îşi pierd anual viaţa din cauza bolilor provocate de colesterolul crescut…

Omul modern, mereu ocupat, stresat său epuizat, se îmbolnăveşte şi îmbătrâneşte prea devreme.

Poluarea, stresul, mâncarea rafinată şi procesată, coloranţii, aditivii, sedentarismul, fumatul şi alte obiceiuri nesănătoase! Acestea ne ucid încet, încet…

Problema? Viaţa modernă înseamnă tot mai mulţi radicali liberi care ne atacă celulele, ţesuturile şi funcţiile vitale ale corpului.

Oxigenul este marele secret al sănătăţii şi anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai uşor.

De sănătatea celulelor este legată sănătatea noastră.

Nanoxyn Alpha™ este o formulă antioxidanta superioară şi avansată care sprijină regenerarea celulară.

Este unicul supliment alimentar care conţine şi eliberează Oxigen la nivel celular.

Capacitatea sa de a reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, de a ajuta la furnizarea şi suplimentarea unor cantități de Oxigen necesar fiecărei celule îl distinge ca un supliment antioxidant de excepție.

Cum acţionează Nanoxyn Alpha™ la nivel celular?

 • Elimină celulele bolnave sau deteriorate şi le opreşte din a se multiplica
 • Repară mai rapid celulele şi le menţine mai rezistente
 • Promovează celulele tinere şi sănătoase în fiecare organ din corpul tău

Este acest lucru posibil? Da, pentru că Nanoxyn Alpha™ înseamnă mai mult Oxigen de care orice celulă are nevoie.

Pulberea nanoSOF este componenta revoluţionară a acestui antioxidant inedit şi conţine 83,88% Oxigen!

Aceasta înseamnă o putere foarte mare de oxigenare şi refacere a celulelor atacate zilnic de mii de radicali liberi.

Ce înseamnă acest lucru pentru organismul tău? Mai multă energie! Energia ta se rezumă la energia celulelor tale.

Hrana celulelor este Oxigenul, de sănătatea şi vitalitatea lor depinde starea ta de bine.

Tot mai des te simţi lipsit de energie, moleşit, demotivat? Te trezeşti obosit şi nu ştii de ce?

Oxigenarea corpului tău cu Nanoxyn Alpha™ conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie, vitalitate şi putere de concentrare, în consecinţă, o performanţă sporită.

Şi actorul Florin Zamfirescu s-a convins de eficacitatea acestui antioxidant inedit.

Convinge-te şi tu!

NanoSOF… Nanoxyn… Nanotehnologie…

Câţi dintre noi am auzit de NANOTEHNOLOGIE şi aplicaţiile ei inovatoare în sănătate şi nutriţie?

Nanotehnologia nu este Science-Fiction, este de câţiva ani în viaţa noastră şi ne bucurăm de beneficiile ei.

Reprezintă o nouă etapă, are un viitor strălucit, iar oamenii de ştiinţă fac progrese constant.

Nanoxyn Alpha™ este o aplicaţie a nanotehnologiei care îţi poate îmbunătăţi viaţa

Ai colesterolul crescut şi cauţi un remediu natural şi fără efecte adverse? Nanoxyn Alpha™ ajuta la menţinerea nivelului optim de colesterol şi trigliceride.

Te afli în pericol de a te îmbolnăvi de inimă̆? Îţi curăţă organismul, dizolva depunerile de grăsime de pe artere şi lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

Arterele înfundate de grăsime înseamnă probleme de circulaţie. Te ajuta să îţi menti un sistem circulator sănătos în baza unei circulaţii sangvine mai bune.

Ateroscleroza, diabetul, hipertensiunea arterială şi infarctul sunt câteva dintre complicaţiile la care duce colesterolul LDL (rău) dacă nu este tratat. Nanoxyn Alpha te ajută să le previi.

Nanoxyn Alpha™ acţionează ca adjuvant şi în următoarele afecţiuni: Boli de ficat şi hepatita: ajuta celulele ficatului să se regenereze rapidColite şi deranj stomacal: ajuta la refacerea florei intestinalePareze şi semipareze: reface organele afectate în 7-8 săptămâniAstmul bronşic: reduce inflamaţia

S-ar putea să ai o altă problemă de sănătate decât cele enumerate mai sus. Nanoxyn Alpha are beneficii pe termen lung şi pentru alte afecţiuni listate aici.

Deoarece neutralizează efectele secundare și radicalii liberi generați în organism în urma iradierii, se recomanda ca adjuvant în: tratamentele cu chimio și radioterapie tratamentul împotriva cancerului

Organismul nu poate ține pasul cu producția antioxidantă.

Ca să rămânem sănătoşi şi imuni în fata bolilor este nevoie să creştem aportul de antioxidanţi.

Simţi că te îmbolnăveşti mai des decât obişnuiai? Pe mă̆sură ce îmbătrânim, funcţia imunitară slăbeşte, fă̆cându-ne vulnerabili la boală.

Celulă umană primeşte aproximativ 10000 de atacuri de radicali liberi pe zi. Întăreşte-ţi imunitatea cu Nanoxyn Alpha™!

Conform recomandării doctorilor, ia-ţi doza zilnică necesară de antioxidanți pentru un om matur, astfel încât organismul tău să se poată regenera şi să lupte cu bolile.

Alege un antioxidant de ultimă generație: Nanoxyn Alpha™. Primele rezultate se văd în câteva zile, dar iți recomandăm o cură de 3-4 luni/an.

nanoxyn alpha 3 flacoane

390 Lei – Pachet 3 cutii

Tinereţea fără bătrâneţe, sănătatea şi frumuseţea sunt preocupările perpetue ale omului.

Dacă-l lăsăm să lucreze pentru noi, Nanoxyn Alpha™ ne menţine tineri, sănătoşi şi … frumoşi.

Asta înseamnă o piele mai tânără, frumoasă, fără riduri şi pete, păr şi unghii sănătoase.

Multe tratamente cosmetice şi produse de iluminare a tenului denaturează pielea, favorizează infecţiile şi împiedica cicatrizarea.

Alege un remediu natural care îţi revitalizează pielea şi îţi oferă un ten sănătos şi luminat.

O minte sănătoasă va prospera într-un corp sănătos.

Studiile arată că există o legătură între radicalii liberi și tulburările de dispoziție, cum ar fi anxietatea și depresia.Deficienţa de antioxidanţi poate cauză sau favoriza apariţia bolilor neurologice complexe cum ar fi Parkinson și Alzheimer. Nanoxyn Alpha™ este indicat şi ca adjuvant pentru nevroze şi stări de stres.

Nanoxyn Alpha™, considerant cel mai puternic antioxidant?

Absolut cel mai puternic antioxidant! Argumentat!

Câte suplimente antioxidante care au testul ORAC cunoşti?

Ştiai că doar testele ORAC certifica potenţialul antioxidant al suplimentelor pe care le cumperi?

O singură tableta de Nanoxyn Alpha™ cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbţie a radicalilor din oxigen), ceea ce acoperă necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreagă al unei persoane.

Prin acest scor se diferenţiază Nanoxyn Alpha™ de alţi antioxidanţi de pe piaţă şi de aceea este considerat cel mai puternic antioxidant.

Studii clinice şi teste

Analize şi documente oficiale

Alege un produs care a obținut un scor mult peste medie la testul ORAC pentru cei mai puternici antioxidanți.

Pachetul de două cutii îţi asigură necesarul pentru 60 de zile şi ai acum un preţ mai bun.

nanoxyn alpha 2 flacoane

280 Lei – Pachet 2 cutii

Nanoxyn Alpha™ , formula revoluţionară care foloseşte beneficiile nanotehnologiei pentru efectul antioxidant suprem

„Corpul meu nu asimilează vitaminele… le iau degeaba!” Probabil ai auzit şi tu oameni spunând acest lucru. Este o problemă reală, într-adevăr.

Din fericire, Nanoxyn Alpha™ este inovaţia în nanotehnologie care mai rezolvă o problemă a suplimentelor existente pe piaţa: creşte absorbţia nutrienţilor pentru toate suplimentele şi vitaminele tale.

Iată PROPRIETĂŢILE SUPERIOARE prin care acesta se diferenţiază de alţi antioxidanţi existenţi pe piaţa:

 • structura de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrata direct în fluxul tău sangvin, transportând nutrienţi direct la nivel celular
 • sistemul de absorbţie bazat pe NANOTEHNOLOGIE facilitează transportul ingredientelor esenţiale la nivel celular, ceea ce amplifica puternic absorbţia nutrienţilor şi antioxidanţilor

Povestea pastilei care ţi-ar putea schimba viaţa ar putea continua cu alte lucruri interesante.

Dar mă grăbesc să te conving pe deplin de eficacitatea lui. De aceea trebuie să îţi mai spun că este un produs NATURAL, care are ca ingrediente:

 • extract de vin roşu şi seminţe de struguri
 • extract de frunze de măslin
 • şi ingredientul inovator nanoSOF™, un BIO-carbune nanometric vegetal produs integral din sâmburi uscaţi de măsline pe baza unei tehnologii patentate

și

VERDE, metoda nu presupune folosirea solvenţilor chimici şi poate fi uşor aplicată în producţia pe scară largă.

INOVATOR, NATURAL, VERDE şi fără efecte adverse. Convinge-te şi tu.

nanoxyn

179 Lei – Pachet 1 cutie

Gândit şi creat pentru a ne îmbunătăţi viaţa. De aceea oamenii iubesc Nanoxyn Alpha™.

Anisoara Dobre 

„Mă bucur că am avut norocul să-l descopăr şi curajul să-l comand. Starea mea este cu totul alta…simt că am energie, am reînceput activitatea şi…cu paşi mici…am început să alerg chiar, iarăşi….pe distanţe scurte (3-4 km)…”

Shiller Istvan

„Nanoxyn Alpha™ mi-a îmbunătăţit rezultatele la analizele medicale (colesterol, glicemie, uree, creatinina) cred că are un efect mare asupra sistemului imunitar…”

Ai cumpărat dar ai un motiv pentru care doreşti să returnezi coletul? Poţi să o faci în termen de 15 zile, conform politicii de retur. Ai 100% GARANŢIA banilor înapoi.

Intră în legătură cu noi!

Fie că doreşti să comanzi, sau ai întrebări legate de produs,

contactează-ne la 0764 633 334

sau prin email la : contact@nanoxyn.ro

P.S. Informează-te înainte să mai arunci banii pe suplimente care promit totul, dar care în final demonstrează că nu au eficienta. Vrând să asigure cât mai multe beneficii utilizatorilor lor, multe din suplimentele existente pe piaţa combina câteodată chiar şi 20 de ingrediente naturale. Efectul lor, însa, e aproape nul.Ştiinţa ne-a adus noile suplimente alimentare pe bază de cărbuni vegetali nanometrici. De aceea Nanoxyn Alpha™ vine cu multe avantaje.Este motivul pentru care trebuie să-l testezi şi tu!

Multă sănătate,

*Nanoxyn Alpha ™ este un supliment alimentar și nu este destinat pentru a vindeca boli, ori să înlocuiască o dietă echilibrată. Persoanele cu boli cronice trebuie să consulte un medic înainte de a consuma orice supliment alimentar. Nanoxyn Alpha ™ nu este recomandat persoanelor sub vârsta de 18 ani ori femeilor însărcinate. De asemenea efectele pot sa difere de la o persoana la alta, nu putem sa garantam aceleasi rezultate.